Με μεγάλη επιτυχία ο Αγώνας Ποδηλασίας στην Άκρη Ελασσόνας


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον Αθλητικό Τουρισμό 

Στην ορεινή Άκρη ένα  χωριό με εκατοντάδες κατοίκους  το καλοκαίρι κυρίως μικρά παιδιά, διοργανώθηκε με  απόλυτη επιτυχία για άλλη μια χρονιά ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής  ποδηλασίας .Ο αγώνας έχει γίνει θεσμός και κάθε καλοκαίρι στην Άκρη Ελασσόνας, το βορειότερο χωριό του νομού Λάρισας, δεκάδες  αθλητές από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν σε έναν αγώνα που αναδεικνύει τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής και ο οποίος γίνεται στη μνήμη του αδικοχαμένου πρόεδρου Παναγιώτη Κουμαντζιά.

Ο ΜΕΣ Άκρης, ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού, καθώς και πολλοί άλλοι βοήθησαν για να διεξαχθεί ο αγώνας. Η φιλοξενία και η αγάπη που πρόσφεραν οι διοργανωτές και οι κάτοικοι του χωριού σε όλους τους αθλητές και συνοδούς θα μείνει αξέχαστη καθώς πρόσφεραν πλούσια τοπικά εδέσματα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη από τις γυναίκες του χωριού. Όλοι οι εμπλεκόμενοι   φορείς θα προσπαθήσουν ο αγώνας αυτός να γίνει θεσμός. Στον αγώνα παρευρέθηκε , ο π. αντιπεριφερειάρχης και νυν εντεταλμένος σύμβουλος κ. Παιδής Θανάσης ο οποίος δήλωσε «Μέσα από τον συγκεκριμένο αγώνα αναδεικνύεται μια πανέμορφη περιοχή που έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τον αθλητικό τουρισμό.

Στηρίζουμε τον συγκεκριμένο αγώνα από την πρώτη στιγμή . Συγχαρητήρια στον σύλλογο ΜΕΣ Άκρης για την εξαιρετική  προσπάθεια που κάνει να κρατάει ζωντανό το μικρό χωριό της Άκρης καθώς και σε όλους τους κατοίκους του χωριού που έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή αυτόν αγώνα . Η περιφέρεια Θεσσαλίας στήριξε για άλλη μια φορά των αγώνα , με ενέργειες του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού έχουμε φιλοξενήσει στη Θεσσαλία κορυφαίες αθλητικές εκδηλώσεις που προβάλουν την περιοχή μας δημιουργούν εξωστρέφεια και δίνουν ανάσες στις τοπικές επιχειρήσεις » τόνισε ο κ. Θανάσης Παιδης.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google