Η Αστυνομία συνέλαβε μία ιερόδουλη από το Κουίνς για τον θάνατο από υπερβολική δόση του σεφ του εστιατορίου Σιπριάνι Ντόλτσι, Αντρέα Ζαμπερόνι και από ότι δείχνουν τα στοιχεία η γυναίκα συνδέεται με τον θάνατο τουλάχιστον δύο ακόμα «πελατών» της, στους οποίους έδωσε θανάσιμες δόσεις ναρκωτικών, νοθευμένα με φαιντανύλη.

Η 41χρονη «μαύρη χήρα», Αντζελίνα Μπαρίνι, έδωσε τη θανάσιμη δόση στον Ζαμπερόνι και προκάλεσε τον θάνατό του την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η NY Post, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τον θάνατο δύο ακόμα ανδρών στους οποίους έδωσε θανατηφόρα μείγματα του συνθετικού οπιοειδούς, το οποίο υποτίθεται ότι συνδύασε με μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη.

Η Μπαρίνι είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν ότι δεν το έκανε αυτή. Ότι ο προαγωγός της την ανάγκασε. Αλλά στη συνέχεια ομολόγησε ότι αυτή έδωσε τα ναρκωτικά στον σεφ. Ο προαγωγός της, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, δεν της επέτρεψε να καλέσει την αστυνομία κια συζήτησαν να κόψουν σε κομμάτια το άψυχο κορμί του σεφ για να κρύψουν τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: enikos.gr
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *