Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες ο Γ.Σ. Αμπελώνα


Ξεκίνησε και επίσημα η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, με τον καθιερωμένο Αγιασμό στο κλειστό γήπεδο της πόλης. 

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία από τις 19/8 προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος στις υποχρεώσεις του θεσμού του Κυπέλλου, που ξεκινά στις 7/9 καθώς και στο πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, που ξεκινά τον Οκτώβριο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, με το προπονητικό τιμ, τους παίχτες και την διοίκηση, να ξεκινούν άλλη μια χρονιά γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες.

Η ομάδα του Γ.Σ.Αμπελώνα, με την πρόσφατη προσθήκη του Βασίλη Κυριακόπουλου έκλεισε το ρόστερ της, το οποίο αποτελείται από τους: Δημήτρη Μπιζιάκη, Περικλή Μανώλα, Θέμη Τεκούση, Δημήτρη Κονδυλόπουλο, Θάνο Μπαμπανάτσα, Βασίλη Κυριακόπουλο, Παναγιώτη Τεκούση, Νάσο Αγαπίου, Παναγιώτη Παλάσκα, Κώστα Σπυρόπουλο, Βασίλη Τεκούση, Θρασύβουλο Κοτσώνα, Δημήτρη Πολιτόπουλο, Νίκο Αποστολάκη, Γιώργο Καρατάσιο και Χρήστο Βλησαρούλη, ενώ το προπονητικό τιμ απαρτίζεται από τους Λευτέρη Χαντζιάρα και Ανδρέα Γιαννόπουλο.

Το Δ.Σ του Συλλόγου σε σχετική του ανακοίνωση επισημαίνει:

«Άλλη μια χρονιά ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα μας. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους παίχτες μας, να έχουν υγεία και να τιμήσουν την φανέλα, που φοράνε, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της τελευταίας διετίας.  Εμείς, ως διοίκηση, είμαστε πάντα στο πλευρό τους και στα δύσκολα και στα εύκολα. Ενωμένοι, συνεχίζουμε… 

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Αμπελώνας

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google