Σε διαθεσιμότητα ο ιερέας για τη βάφτιση-εξορκισμό

κοσμος

Οργή προκάλεσε ένας Ρώσος Ορθόδοξος ιερέας στα social media όταν μία μητέρα ισχυρίστηκε ότι αυτός προκάλεσε μώλωπες στο βρέφος της και σχεδόν το έπνιξε στη διάρκεια της βάφτισης που περισσότερο έμοιαζε με εξορκισμό.

Το περιστατικό συνέβη το σαββατοκύριακο στη μικρή εκκλησία της πόλης Γκατσίνα, περίπου 40 χλμ. από την Αγία Πετρούπολη.

Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα ο παππάς πιέζει αρκετές φορές το μωρό μέσα στην κολυμπήθρα ενώ το βγάζει με απότομες κινήσεις, που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της μητέρας, η οποία εκνευρισμένη προσπαθεί να πάρει το παιδί της από τα χέρια του παπά, ο οποίος ωστόσο αρνείται να της το δώσει και τη σπρώχνει μακριά συνεχίζοντας με το τελετουργικό του. Η μητέρα, Αναστάσια Αλεξέγεβα είπε στα ρωσικά Μέσα ότι το κλίμα ήταν γεμάτο ένταση από την αρχή καθώς ο ιερέας μάλωσε την ίδια και τον νονό επειδή δεν ήξεραν απέξω τις προσευχές. Αργότερα, οι αρμόδιοι του νονού τηλεφώνησαν στη γυναίκα για να απολογηθούν, όπως είπε η ίδια η οποία προχώρησε σε αναφορά στην αστυνομία μετά το μυστήριο.

Πηγή: enikos.gr

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13489 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*