Λάρισα: Πιο φθηνά το εισιτήρια στα αστικά λεωφορεία από Φθινόπωρο

Μειώσεις στα εισιτήρια θα δει το καταναλωτικό κοινό του ΚΤΕΛ Λάρισας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο «Δίκτυο Θεσσαλίας» της ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Μ. Σακελλαρίου.

anigif ambelon rizoulis - Λάρισα: Πιο φθηνά το εισιτήρια στα αστικά λεωφορεία από Φθινόπωρο

Ο κ. Σακελλαρίου, διευκρίνισε ότι από τις επαφές που είχε μέσω της Ομοσπονδίας του κλάδου με τους συναρμόδιους υπουργούς, υπήρξαν δεσμεύσεις για τη μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα προκύψουν μειώσεις και στο κόστος του εισιτηρίου για τους χρήστες των δημοσίων μέσων μεταφοράς.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, υπογράμμισε ότι η μείωση του ΦΠΑ στα εισιτήρια αναμένεται να δρομολογηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι την επόμενη ημέρα από την απόφαση που θα ληφθεί να προχωρήσουμε στη μείωση του κόστους των εισιτηρίων για το κοινό», ξεκαθάρισε ο κ. Σακελλαρίου, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη δέσμευση για τη μείωση του ΦΠΑ απορρέει μετά από δύο συναντήσεις που έγιναν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Σακελλαρίου, αναφέρθηκε τέλος και στα προγράμματα του ΕΣΠΑ που υπάρχουν για την χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, στα οποία θα ενταχθεί το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας, αλλά και στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που θα τρέξει και θα αφορά στην αντικατάσταση του στόλου των λεωφορείων με νεότερης αντιρυπαντικής τεχνολογίας.

Πηγή: ert.gr

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14383 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*