Ποδαρικό στα φιλικά με νίκη ο Δαμασιακός επί του Σμόλικα Φαλάνης (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Από εκεί που σταμάτησαν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, από εκεί ξεκίνησαν τα φιλικά του παιχνίδια για τη νεα σαιζόν, Σμόλικας Φαλάνης και Δαμασιακός.

Αν και αρχή της προετοιμασίας και για τις δυο ομάδες, στο πρώτο τους φιλικό πάρα τους 40° C που έδειχνε στο θερμόμετρο ο υδράργυρος, προσέφεραν ανά διαστήματα καλό θέάμα με ωραία κυκλοφορία της μπάλας. Στο πρώτο ημίχρονο τις εντυπώσεις κέρδισαν οι γηπεδούχοι όπου πέτυχαν 2 γκολ και είχαν και 2 δοκάρια. 1-0 ο Πατσιωτός με κεφαλιά 2-0 ο Μπόντε με πλασέ Δοκάρι ο Πατσιωτός Πέναλτι κέρδισε ο Δαμασιακός με τον Ραπτοτάσιο που εκτέλεσε εύστοχα ο Γεωργαντζιάς.

Δοκάρι ο Ραπτοτάσιος Δοκάρι ο Μολάς Στο 2ο ημίχρονο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και ο Δαμασιακός ανέκαμψε εντυπωσιακά αφού κατάφερε την ολική ανατροπή με 2 γκολ και αρκετές ευκαιρίες. Το 2-2 έκανε ο Λούτσος με προβολή μετά από ωραία ομαδική ενέργεια. Το τελικό 2-3 με το οποίο σφράγισε τη νίκη σημείωσε ο Λόλας με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στα θετικά του αγώνα είναι πως οι δύο ομάδες χρησινοποίησαν πολλούς μικρούς από 14 έως 19 χρονών.

Δημάκης στα 14 του, 15 χρονών ο Μπουκουβάλας και 16 ο τερματοφύλακας Νικολακούλης είναι τα παιδιά που χρησιμοποιήσε ο Δημήτρης Μπουκουβάλας και έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει.

Διαιτητής του αγώνα ο Μάκης Κουκουλης

Τα φιλικά παιχνίδια του Δαμασιακού