Ευχάριστα νέα για την 18χρονη που τραυματίστηκε στη Λάρισα

Ευχάριστα νέα για την 18χρονη που τραυματίστηκε στη Λάρισα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κόρη στελέχους του Στρατού Ξηράς, που τραυματίστηκε σε σοβαρά σε τροχαίο στη Λάρισα.
Πρόκειται για τη 18χρονη Παναγιώτα, κόρη του Ανθυπασπιστή (ΕΜ), Βασίλη Ακρίβου, την οποία παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, πριν 9 ημέρες μεθυσμένος οδηγός, στην οδό Αγίου Γεωργίου (οδός Βόλου) στη Λάρισα.

Η 18χρονη αθλήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά την Δευτέρα 22 Ιουλίου, έδωσε τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλεύεται και βγήκε νικήτρια, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Χθες βράδυ επικοινώνησε μαζί μας ο πατέρας της Παναγιώτας, Βασίλης Ακρίβος, ο οποίος θέλησε μέσα από το kranosgr, να ευχαριστήσει την όλη την ηγεσία του Στρατού Ξηράς για την πολύτιμη στήριξη που του παρείχαν.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει στο Διοικητή της ΜΕΡΥΠ, Υποστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη και τον Διοικητή του, Αντισυνταγματάρχη Χρήστο Κωστάκη.

Να σημειώσουμε ότι τη σοβαρή περίπτωση της Μαρίας Ακρίβου, ανέλαβε ιατρικά και έφερε με επιτυχία εις πέρας, ο καλός φίλος και αναγνώστης του kranosgr, ιατρός Νευροχειρουργός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, μαζί με όλη την ιατρική και νοσηλευτική του ομάδα.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ευχάριστα νέα για την 18χρονη που τραυματίστηκε στη Λάρισα
Λάρισα