Το σοκ της ζωής του βίωσε ενας οδηγός λεωφορείου στη Λαμία, όταν ξαφνικά, ενώ οδηγούσε στις 10 το βράδυ, πετάχτηκε μπροστά του ένα πολύ μεγάλο αγριογούρουνο.

Ο οδηγός εκτελούσε το τελευταίο του δρομολόγιο για την περιοχή Ανθήλη, όπου σύμφωνα με ντόπιους που μίλησαν στο lamiareport, υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον φωτισμό.

Το μεγαλόσωμο ζώο πετάχτηκε μπροστά από το λεωφορείο ενώ αυτό κινείτο στον παράδρομο. Ο οδηγός προσπάθησε να ακινητοποιήσει το όχημα, ωστόσο δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, αφού στο συγκεκριμένο σημείο του παραδρόμου δεν υπάρχουν φώτα και το άτυχο ζώο πετάχτηκε ξαφνικά προσπαθώντας να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

GIF 300x250 - Λεωφορείο τράκαρε με αγριογούρουνο

Οι λιγοστοί επιβάτες του λεωφορείου αισθάνθηκαν για τα καλά το δυνατό μπαμ, ενώ το αγριογούρουνο μετά τη σύγκρουση, διέφυγε μέσα στα χωράφια χτυπημένο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το αστικό έπαθε αρκετή ζημιά και όπως λένε οι κάτοικοι της Ανθήλης στο lamiareport.gr δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουν αγριογούρουνο στον παράδρομο.

«Από αυτόν τον δρόμο κινούμαστε πολλές φορές καθημερινά, ανεβοκατεβαίνοντας στη Λαμία για δουλειές και φροντιστήρια των παιδιών. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν στη θέση του λεωφορείου ήταν μηχανάκι ή ΙΧ… Yπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το φωτισμό, όπως εδώ στο ύψος του «Καταραχιά», που οι αρμόδιοι πρέπει να το δουν άμεσα, πριν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα…», είπε στο lamiareport.gr διερχόμενος οδηγός από την Ανθήλη.

Πηγή:lamiareport.gr

PLATANOS1 e1572621109197 - Λεωφορείο τράκαρε με αγριογούρουνο
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts