Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: “Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!”

ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΝΔ ΛΑΡΙΣΑ
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

“Ζούμε σε ένα ευλογημένο τόπο, που μας δίνει τους καρπούς του απλόχερα…Και εμείς τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα; Τον αφήνουμε ανεκμετάλλευτο, παρατημένο στην τύχη του… σαν να μη θέλουμε την ανάπτυξη, αλλά τη φτώχεια και τη μιζέρια”…

phoenix banner - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

Αυτά ήταν τα λόγια του Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κατσιαντώνη, προς τον κόσμο που συνάντησε στα Παράλια του Νομού Λάρισας, επισημαίνοντας ότι “οι μειώσεις των φόρων θα φέρουν επενδύσεις και δουλειές στον τόπο μας, και θα μας οδηγήσουν σε ισχυρή ανάπτυξη”.

banner pagetos - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης τόνισε ότι “δεν είναι δυνατόν οι συνταξιούχοι που κόπιασαν μια ζωή, να αγκομαχούν μέχρι και σήμερα για να ζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Επιβάλλεται να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να δουν προκοπή οι νέοι μας στον τόπο τους, να μη νιώθει κανένας πολίτης μόνος του”.

anigif ambelon rizoulis - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

Μιλώντας με επιχειρηματίες και εργαζόμενους στα Μεσάγγαλα, στην Κουλούρα, στο Ομόλιο στο Στόμιο και την Καρίτσα επισήμανε ότι «οι επενδύσεις δημόσιες και ιδιωτικές, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα στον τουρισμό και τον πολιτισμό, θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της χώρας μας, αυξάνοντας γοργά τις θέσεις εργασίας που οραματιζόμαστε όλοι».

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

Ανέφερε δε, ότι η μείωση του φόρου επιχειρήσεων από 28% σε 20%, και του φόρου μερισμάτων από το 10% στο 5% που αποτελεί βασικό άξονα του προγράμματος της Ν.Δ , θα αποτελέσει βασικό μοχλό επανεκκίνησης της οικονομίας.

1 - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

2 - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

3 - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

4 - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

5 - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"

kontogiannis miltos tyrnabos lebites - Κατσιαντώνης από Παράλια Ν.Λάρισας: "Επενδύσεις και δουλειές, για ισχυρή ανάπτυξη!"