Θρησκευτικές εκδηλώσεις σε χωριά του δήμου Τεμπών.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

Σε Καλλιπεύκη για την Εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων και στην Όσσα για την Εορτή των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού ο Γιώργος Μανώλης.

Πανηγυρικά και με την συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών εόρτασε ο πανηγυρίζων Ιερός Ναός της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στην Καλλιπεύκη, αλλά και το όμορφο Εξωκλήσι, αφιερωμένο στους Αγίους Αναργύρους Κοσμά και Δαμιανό στην Όσσα.

Ανήμερα της Εορτής της Συνάξεως των Δώδεκα Αποστόλων στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στην Καλλιπεύκη τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου, ο οποίος κήρυξε και τον θείον λόγον, αναφερόμενος στην σπουδαιότητα της ζωής των Αγίων Αποστόλων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ευεργεσία που προσέφεραν στην Αγία μας Εκκλησία.. Στην μεγάλη αυτή εορτή της Συνάξεως των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, έλαβαν μέρος πολλοί ιερείς, έψαλλαν χαρισματικοί Ιεροψάλτες και παρέστησαν πλήθος πιστών από τo χωριό Καλλιπεύκη και τις γύρω περιοχές. Στην Θεια Λειτουργία συμμετείχε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Τα γιορτινά Του έβαλε το Εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού στην Όσσα όπου τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του π. Χρήστου μετά του π. Βασιλείου και του ιερέα του χωριού π. Ευθυμίου και έψαλλαν χαρισματικοί Ιεροψάλτες, παρουσία πλήθος πιστών από τo χωριό και την γύρω περιοχή. Μεταξύ των συμμετεχόντων και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest