ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

larisa

Σήμερα στη Λάρισα Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος


H ZeniΘ υποδέχεται τον Σάκη Ρουβά στο κατάστημα της Λάρισαςτην Τρίτη 2/7, ώρα 15.00, λίγες ώρες πριν τη πολυαναμενόμενη συναυλία του! Ο κορυφαίος Έλληνας performer θα πραγματοποιήσει μια στάση για να ανακοινώσει του τυχερούς νικητές που θα απολαύσουν 8 μήνες δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, πριν απογειώσει την ενέργεια του κοινού της Λάρισας στην κορυφαία live εμφάνιση του καλοκαιριού, στην σκηνή του σταδίου Αλκαζάρ, παρέα με τον Στέλιο Ρόκκο!

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Ως χορηγός της μεγάλης συναυλίας, η ZeniΘ προσφέρει σε 5 τυχερούς την ευκαιρία να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες σε ρεύμα για 8 μήνες.Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, ο Σάκης Ρουβάς θα επισκεφθεί το κατάστημα ZeniΘ στην Λάρισα (Φαρσάλων 217) την ημέρα της συναυλίας του, στις 2/7 στις 15.00 για να ανακοινώσει ο ίδιος τους νικητές.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα τοπικά καταστήματα του δικτύου της ZeniΘ, μέσω των οποίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια προνομιακής τιμής 10€ που ισχύει για τους πελάτες ZeniΘ, καθώς και τα εισιτήρια γενικής εισόδου σε τιμή 12€.

Λάρισα

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest