Φρικτός θάνατος για 2χρονη – Την κατασπάραξαν κροκόδειλοι

ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα δίχρονο αγγελούδι στην Καμπότζη όταν – όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ – ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας της και έπεσε μέσα σε εκτροφείο… κροκοδείλων.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun» η μικρή Ρομ Ρόαθ Νίρι βγήκε από το σπίτι όταν η μητέρα της ήταν απασχολημένη με την φροντίδα του νεογέννητου αδερφού της. Η άτυχη Ρομ βγήκε στην αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού της, όπου βρίσκεται η φάρμα με τους κροκόδειλους στην πόλη Σίεμ Ριπ.

Οι γονείς του παιδιού αντιλήφθηκαν την απουσία της μετά από μερικές ώρες όταν επέστρεψε στο σπίτι και ο πατέρας της. Οι δύο γονείς κατέρρευσαν όταν κάποια στιγμή κοίταξαν και μέσα στο εκτροφείο των κροκοδείλων και είδαν ένα ανθρώπινο κρανίο. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ήταν ότι είχε μείνει από την 2χρονη Ρομ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας ο πατέρας επιβεβαίωσε ότι η κόρη του είχε πέσει μέσα στη φάρμα. Να σημειωθεί ότι η οικογένεια είχε ανυψώσει έναν φράκτη γύρω από την τσιμεντένια τεχνητή λίμνη με τους κροκόδειλος, αλλά δυστυχώς η μικρή βρήκε τρόπο να περάσει.

Να σημειωθεί ότι πολλές οικογένειες στη Καμπότζης διατηρούν κοντά στα σπίτια τους τέτοιου είδους εκτροφές για το κρέας και το δέρμα τους. Για τον λόγω αυτό οι Αρχές της χώρας μετά το φρικτό αυτό δυστύχημα καλούν τις οικογένειες να λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/FuJy7sPUdRU

Πηγή: thesun.co.uk


κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest