“Όργωσε” τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης

χαμόγελο-παιδιού

“Η πραγματική κοινωνία, βρίσκεται στη λαϊκή αγορά, εκεί που ο κόσμος υποφέρει και δε φοβάται να βγάλει τα σώψυχα του. Φτάνει και εμείς οι πολιτικοί, να τολμούμε να ανοιχτούμε, να κοιτάμε κατά πρόσωπο το συμπολίτη μας, και να ανοίγουμε τα αυτιά μας στα προβλήματά τους”.

Αυτά τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, που παραδοσιακά όπως πράττει συχνά, περπάτησε στους διαδρόμους της λαϊκής αγοράς στην Ελασσόνα. Στάθηκε στον πάγκο της συζύγου του που πουλάει φυτά, συνομίλησε με τον κόσμο που τον πλησίασε, και κατέγραψε για ακόμη μία φορά τα πάγια προβλήματα τους.

Με το ίδιο πάθος και διάθεση επισκέφθηκε και τις λαϊκές των Φαρσάλων, του Αμπελώνα και των παραλίων της Λάρισας, όπου έδωσε το χέρι του σε παραγωγούς και καταναλωτές, επισημαίνοντας τα εξής:

“Άδειες τσέπες, νοικοκυριά που υποφέρουν, μισθοί που δε φτάνουν ούτε για τα απαραίτητα, συντάξεις που έχουν πιάσει τον κατήφορο, ανεργία χωρίς όρια…. Ως πότε;” τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης σε εμπόρους και καταναλωτές, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα της Ν.Δ και δική του την επομένη των εκλογών, είναι οι ίσες ευκαιρίες για όλους , μέσα από δουλειές και σημαντικές μειώσεις στη φορολογία.

13 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης2 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης7 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης14 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης1 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης8 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης15 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης10 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης4 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης9 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης12 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης6 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης11 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης5 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης3 - "Όργωσε" τις λαϊκές αγορές ο Γιώργος Κατσιαντώνης

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13785 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*