ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

λαρισα

Συμμετοχή του Ε.Α.Π στο 1ο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλία 2019


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με συνεχή παρουσία στις εξελίξεις της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζει με συμμετοχές σε Φεστιβάλ Εκπαίδευσης για την πλήρη ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις παροχές σπουδών.  Με αυτές τις δράσεις το Ίδρυμα υπογραμμίζει για άλλη μια φορά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως το μοναδικό Ίδρυμα που προσφέρει αποκλειστικά σπουδές εξ αποστάσεως. Οι σπουδές προσφέρονται χωρίς κλήρωση. Παρέχεται ευελιξία σε χώρο και χρόνο, ενώ οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν το δικό τους ρυθμό φοίτησης συνδυάζοντας τις σπουδές τους με την εργασία, την οικογένεια και τις άλλες υποχρεώσεις τους.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 θα συμμετέχει στο Πρώτο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης Θεσσαλίας 2019 στον Εκθεσιακό και Συνεδριακό χώρο του DIVANI Palace από τις 10:00 έως τις 21:00 στην πόλη της Λάρισας. Με παρουσία σε ειδικό stand, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με  διοικητικούς συνεργάτες καθώς και με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα στη 13:00 θα γίνει παρουσίαση με θέμα Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Το μοναδικό ΑΕΙ που προσφέρει  Μεταπτυχιακές σπουδές εξ αποστάσεως. Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες και όλους!

Επίσης στις 11.30 π.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους εκπροσώπους της Κοσμητείας της ΣΘΕΤ του ΕΑΠ στο Παράρτημα Λάρισας (Ηρώων Πολυτεχνείου 211, 3ος όροφος).

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest