Με το Προεδρείο του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

κελλας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΕΛΛΑ

Η Πρόεδρος, κ. Νικολέτα Μπασδέκη, και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, κκ. Χρήστος Μπραζιώτης, Α’ Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Γιαγλάρας, Β’ Αντιπρόεδρος, Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, Γεν. Γραμματέας, Φαίδρα Γκάγκα, Ταμίας, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον αν. Τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτή Ν. Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλα, για την αμέριστη συμπαράστασή του στα ζητήματα, που απασχολούν τον κλάδο. 

2 - Με το Προεδρείο του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Ο Λαρισαίος πολιτικός είχε το μεσημέρι της Παρασκευής συνάντηση με το Προεδρείο του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου, συζητώντας για τα προβλήματα των δικηγόρων του νομού, τόσο σε ό, τι αφορά το ζήτημα των ελλιπών υλικοτεχνικών υποδομών του Δικαστικού Μεγάρου, όσο και τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό. 

Ο κ. Κέλλας δήλωσε ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων του νομικού κόσμου της Λάρισας, όπως έπραξε και κατά το παρελθόν, ασκώντας κοινοβουλευτικό έλεγχο προς τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης και πραγματοποιώντας στοχευμένες δημόσιες παρεμβάσεις. 

1 - Με το Προεδρείο του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12654 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*