Ανακοίνωσε Μπουκουβάλα ο Δαμασιακός (φωτο)

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε στο ποδόσφαιρο και αυτό ακριβώς έκαναν Δαμασιακός και Μπουκουβάλας. Έδωσαν χέρια και παρέμειναν ομάδα και για το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, ελπίζοντας σε νέες επιτυχίες. Ο “Μπούκου” που οδήγησε το Δαμασιακό ξανά σε τελικό κυπέλλου 43 χρόνια μετά, ήταν η πρώτη επιλογή και “διακαής πόθος” της νέας διοίκησης αλλά και του κόσμου. Μέσα σε 2 συναντήσεις οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ξεκίνησαν το σχεδιασμό της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου “Δαμασιακός” με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον καταξιωμένο νεαρό προπονητή κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα. Ο πετυχημένος κοουτς θα βρίσκεται στο τιμόνι του Δαμασιακού και στο νεο πρωτάθλημα, φιλοδοξώντας να τον οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, μετά την παρουσία στον περσινό τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας.

damasi

Δ. Μπουκουβάλας:

“Το τρίπτυχο της επιτυχίας : Δουλειά, δουλειά, δουλειά ” Ο προπονητής του Δαμασιακού μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους “γαλανόλευκους” είπε : “Μετά τους 4 μήνες πετυχημένης δουλειάς και συνεργασίας που είχαμε με όλους στο Δαμασιακό και μετά από μια “τρελή” πορεία στο 2ο γύρο με αποκορύφωμα τον τελικό του κυπέλλου, ήταν πολύ εύκολη η απόφαση μου στο να συνεχίσω αυτό το έργο μου και την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα ήταν όταν είδα 1000 και πλεον φιλάθλους στον τελικό κυπέλλου, αλλά και το ευχαριστώ που μου λέγανε απλοί άνθρωποι για αυτό που ζήσαμε. Στόχος τη νέα χρονιά, είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα χαίρονται οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος για το ποδοσφαίρο που θα παίζουμε. Σλόγκαν μου παντα ήταν και θα είναι το δουλειά δουλειά δουλειά.”

damasi