Σε Αμπελάκια, Γόννους, Μακρυχώρι και Ραψάνη ο Χρ. Κέλλας

ΚΕΛΛΑΣ: ΈΧΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ

Τα Αμπελάκια, τους Γόννους, το Μακρυχώρι και τη Ραψάνη, επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου ενημέρωσε τους κατοίκους για το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ στον πρωτογενή τομέα.

Από τα Αμπελάκια, ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των καστανοπερίβολων, τονίζοντας:

«Γνωρίζω ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των καστανοπερίβολων είναι ένα χρονίζον και περίπλοκο ζήτημα, που σας ταλαιπωρεί. Οφείλουμε να προωθήσουμε μία συνολική και βιώσιμη λύση, αποφεύγοντας την υφιστάμενη νομική ασάφεια, μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο της νέας κυβέρνησης με τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου. Έχουμε τη βούληση να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο, για την ανάπτυξη της αγροτικής  παραγωγής και την αναγέννηση της υπαίθρου».  

ΚΕΛΛΑΣ

Στους Γόννους, το Μακρυχώρι και τη Ραψάνη, ο κ. Κέλλας έκανε αναφορά στα μέτρα της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ για τους αγρότες και κτηνοτρόφους, σημειώνοντας:

«Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει, τόσο δημοσιονομικά, όσο και πρόσθετα υποστηρικτικά μέτρα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Αφενός μεν, θα μειώσουμε δραστικά τη φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές, δίνοντας μια βαθιά ανάσα σε όλες και όλους. Αφετέρου, δέσμευσή μας είναι η άμεση αντιμετώπιση των δύο ζητημάτων, που ταλανίζουν την αγροτιά και την κτηνοτροφία. Αναφέρομαι στον απαρχαιωμένο Κανονισμό του ΕΛΓΑ και τα “βαφτίσια” γάλακτος και κρέατος. 

ΚΕΛΛΑΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι θα αλλάξουμε τον Κανονισμό, προκειμένου να προσαρμοστούμε στην Κλιματική Αλλαγή και να αντιμετωπίσουμε τις καταστροφικές συνέπειές της. Επίσης, έχει ξεκαθαρίσει ότι θα υπάρξουν εντατικοί και αυστηροί έλεγχοι και θα βάλουμε τέλος στην παρανομία. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν επιτήδειο, που  διοχετεύει στην αγορά μας προϊόντα του εξωτερικού ως “ελληνικά”, εξαπατώντας τους καταναλωτές και προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές στους Έλληνες κτηνοτρόφους και παραγωγούς καθώς και στις επιχειρήσεις και βιομηχανίες, που στηρίζουν την εγχώρια παραγωγή και αποτελούν πυλώνα της οικονομίας μας».   

ΚΕΛΛΑΣ

Προσθέτως, ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στα μέτρα, που θα λάβει η νέα κυβέρνηση για τη στρατηγική ανάπτυξη των ελληνικών προϊόντων, επισημαίνοντας:

«Η νέα κυβέρνηση θα βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με τις διεπαγγελματικές οργανώσεις των παραγωγών ανά προϊόν, προάγοντας τη συμμετοχή όλης της παραγωγικής αλυσίδας, ώστε να προωθηθούν συνέργειες, συμφωνίες και κοινά επιχειρηματικά και επενδυτικά σχήματα για τη στρατηγική ανάπτυξη κάθε προϊόντος».

ΚΕΛΛΑΣ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com