Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση των παιδικών χορωδιών στον Αμπελώνα (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24-6-2019 στο χώρο του ρολογιού στο Αμπελώνα η εκδήλωση των παιδικών χορωδιών . Στη εκδήλωση συμμετείχαν η νεοσύστατη παιδική χορωδία του συλλόγου μας και η παιδική χορωδία του Δήμου Ελασσόνας. Τη διεύθυνση και διδασκαλία των χορωδιών είχε η Ευλαμπία Ντούλα. Στο πιάνο συνόδευσε ο Παναγιώτης Μπαλανίκας.

Τα παιδιά των δύο χορωδιών ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας χάρισαν μια όμορφη βραδιά, με τραγούδια από το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο που όλοι αγαπάμε και σιγοτραγουδάμε….

Τραγούδια από καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Μ. Χατζιδάκις, ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Σ. Ξαρχάκος, ο Σ. Κραουνάκης και τραγουδημένα από γνωστούς ερμηνευτές, όπως ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Δ. Τσακνής, η Α. Πρωτοψάλτη, ο Γ. Μπιθικώτσης, η Α. Βουγιουκλάκη κ.ά., με στίχους που «μιλάνε» στις ψυχές μας, που υμνούν τον έρωτα, τις αξίες της ζωής, που αγγίζουν τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και μας κάνουν να ταξιδεύουμε σε όμορφους κόσμους μέσω της ποίησης.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στην κα Ντούλα Ευλαμπία και στον κ. Μπαλανίκα Παναγιώτη.

AMPELONAS

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Σιαφαρίκα Αθηνά υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, η κα Λιακούλη Ευαγγελία υποψήφια Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, η κα Σουρλαντζή Χαρίκλεια υποψήφια Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ , ο κ. Γιαννόπουλος Γιάννης Πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοτών Αμπελώνα ΕΛΠΙΔΑ, γονείς των παιδιών και παρά πολύ φίλοι που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι.

Τους ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και υποσχόμαστε η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί και να γίνεται κάθε χρόνο στον όμορφο Αμπελώνα με τη συμμετοχή περισσότερων χορωδιών.
Καλούμε όλα τα παιδιά του Αμπελώνα μικρά και μεγάλα που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι να πλαισιώσουν από το Σεπτέμβριο την Παιδική Χορωδία και την Χορωδία Ενηλίκων.

AMPELONAS

Ευχαριστούμε το Δήμο Τυρνάβου και ιδιαίτερα την Μίγα – Ζερβού Σοφία και τον Χρυσοβέργη Κώστα που αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή την εκδήλωση και βοήθησαν στην πραγματοποίησή της , το Δήμο Ελασσόνας που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, την εταιρεία Παπαγεωργίου Foods Service και τέλος τον ηχολήπτη του Δήμου Τυρνάβου κ. Σαμολαδά Βασίλη για την τεχνική υποστήριξη

Οι φωτογραφίες είναι από τον Δημήτρη Γκουγκοστάμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

AMPELONAS