Ευχαριστήριο προς τους Συλλόγους Γονέων των παιδικών σταθμών Δήμου Τυρνάβου

Τη σχολική χρονιά 2018-2019 οι σύλλογοι γονέων παιδιών των δημοτικών παιδικών σταθμών ήταν παρόντες υποστηρίζοντας το έργο των παιδικών σταθμών, τόσο σε επίπεδο κοινωνικών δράσεων όσο και σε προσφορές υλικών αγαθών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δωρεές ανά σταθμό:
• Ο Σύλλογος γονέων του Α΄ Παιδικού Σταθμού Τυρνάβου με δαπάνη του επισκεύασε παιδικά τραπεζοκαθίσματα, αγόρασε cd-player,φωτογραφική μηχανή, παιχνίδια-παιδαγωγικό υλικό και χορήγησε δώρα στα παιδιά μετά από σχολικές γιορτές.
• Ο Σύλλογος γονέων του Β΄ Παιδικού Σταθμού αγόρασε ραδιοκασετόφωνο και D.V.D, παιχνίδια και τα δώρα των παιδιών σε σχολικές γιορτές.
• Ο Σύλλογος γονέων του Παιδικού Σταθμού ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αγόρασε σκεύη κουζίνας, αναμνηστικά λευκώματα και δώρα για τα παιδιά.
• Ο Σύλλογος γονέων του Παιδικού Σταθμού Αμπελώνα κάλυψε ανάγκες παιδαγωγικού υλικού και δώρα για τα παιδιά.
• Ο Σύλλογος γονέων του Παιδικού Σταθμού Αργυροπουλίου προέβη στην αγορά ιματιοθήκης και άλλης ξύλινης κατασκευής καθώς και σε αγορά δώρων για τα παιδιά σε σχολικές γιορτές. Επίσης οι επιχειρηματίες της περιοχής και γονείς παιδιών για μια ολόκληρη χρονιά, χορήγησαν ο κ. Ρεβήσιος μέλι και ο κ. Παπαγεωργίου αυγά.

• Ο Σύλλογος γονέων του Παιδικού Σταθμού Δαμασίου κάλυψε τη δαπάνη επίσκεψης στο Πάρκο του Ηρακλή στη Λάρισα, αναμνηστικά λευκώματα και δώρα μετά από σχολικές γιορτές καθώς και τη δαπάνη Καραγκιοζοπαίχτη.
• Ο Σύλλογος γονέων του Παιδικού Σταθμού Αγίας Σοφίας δώρισε δώρα και αναμνηστικά στα παιδιά μετά από σχολικές γιορτές.

Ενόψει της λήξης της σχολικής χρονιάς και για όλες αυτές τις αξιόλογες προσφορές των Συλλόγων Γονέων εκφράζονται θερμές ευχαριστίες από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου κ. Μπίλιου Φανή, την Προϊσταμένη κ. Κοκότη Θεολογία καθώς και από όλους τούς εργαζόμενους των παιδικών σταθμών, παιδαγωγούς και βοηθητικών εργασιών, τόσο για τις προσφορές όσο και για την άψογη συνεργασία που υπήρχε όλη την σχολική χρονιά.

Επίσης εύχονται όλοι καλή πρόοδο στη μετέπειτα σχολική ζωή στους μικρούς μαθητές.

 

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com