Αρκούδα κρατούσε άνδρα για 30 μέρες στη φωλιά της (βίντεο)

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους μια ομάδα Ρώσων κυνηγών με αυτό που ανακάλυψαν οι σκύλοι τους στο δάσος έξω από την πόλη Tuva που βρίσκεται στη νότια Σιβηρία.

Μία είδηση που σοκάρει κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου, αν και δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από επίσημες πηγές, ωστόσο αν αληθεύει πρόκειται για συγκλονιστικό περιστατικό.

Την είδηση δημοσίευσαν τα ρωσικά Μέσα Izvestia και EADaily και σύμφωνα με το SiberianTimes, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας της Τίβα ανέφερε ότι περιστατικό δεν έχει καταγραφεί επίσημα και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Το περιστατικό
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun», οι κυνηγοί βλέποντας ότι οι σκύλοι τους γάβγιζαν στις όχθες μια λίμνης, πλησίασαν να δουν τι συμβαίνει. Αυτό που αντίκρισαν ήταν – όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν – ένα σχεδόν σκελετωμένο σώμα που θύμιζε… μούμια.

Όταν προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σώμα που βρισκόταν στις όχθες της λίμνης ήρθε το δεύτερο σοκ. Ο γενειοφόρος αποστεωμένος άνδρας ήταν ζωντανός!

Όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, ο άτυχος άνδρας πριν από ένα περίπου μήνα είχε δεχθεί επίθεση αρκούδας με αποτέλεσμα να του σπάσει την σπονδυλική στήλη. Ωστόσο το άγριο ζώο αντί να τον κατασπαράξει τον… μετέφερε – όπως ανέφερε ο επιζών – στην φωλιά του και τον παρακολουθούσε μέχρι να αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει ως τροφή.

Σύμφωνα με τους κυνηγούς οι αρκούδες που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή ακολουθούν αυτή την τακτική με τα θηράματά τους, τα οποία κρατάνε κάπου φυλαγμένα μέχρι να πεινάσουν πολύ και να τα φάνε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο άτυχος άνδρας, ζει πραγματικά από θαύμα αφού ακόμα και το δέρμα του όπως ανέφεραν είχε αρχίσει αν σαπίζει. Επίσης οι περιγραφές του ίδιου του θύματος σχετικά με το πώς κρατήθηκε ζωντανός, σοκάρουν.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=LANng92_j44

Πηγή: newsbomb.gr

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com