Κέφι και χορός από όλες τις ηλικίες των Δαμασιωτών στη χοροεσπερίδα του ΕΜΣ Δαμασίου (βίντεο+φωτο)

Βίντεο-Φωτορεπορτάζ – Αστέριος Σεΐζης

Γλέντι και ξεφάντωμα μέχρι τα ξημερώματα είχαμε στη χοροεσπερίδα του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου με την οποία έπεσε η αυλαία για τα παιδικά και εφηβικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Η φτώχια και η στεναχώρια θέλουν καλοπέραση για να ξεχάσεις και αντέξεις τις δυσκολίες της ζωής. Μπορεί στο Δαμάσι να μας έχει “τσακίσει” το χαλάζι και ο κακός για τις καλλιέργειες καιρός, ωστόσο δεν το βάζουμε κάτω.

4 μήνες χωρίς κλαρίνο live – party εντός εδρας είχαμε και ευτυχώς ο ΕΜΣ Δαμασίου φρόντισε για αυτό το Σάββατο 22/6/2019 !!!

Ο σπεσιαλίστας του είδους και δάσκαλος στο κλαρίνο, Γιάννης Ζιάκος, η Λένα Ζέττα και ο Λάζαρος Σατραζέμης στο τραγούδι έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και πρόσφεραν στον κόσμο μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Μπύρες, τοπικά κρασιά, ποτά, αναψυκτικά, σουβλάκια και λουκάνικα που είχαν ετοιμάσει οι εθελοντές του ΕΜΣΔ μας έδωσαν δροσιά, δύναμη και τα απαραίτητα. ..καύσιμα για διασκέδαση μέχρι το πρωί.

Φυσικά τα καλύτερα συμβαίνουν στην πίστα, όταν ο περισσότερος κόσμος έχει φύγει και μάρτυρας τα βίντεο.

Προηγήθηκε μια πραγματική γιορτή της πλούσιας μουσικοχορευτικής μας παράδοσής όπου παιδιά του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου, χόρεψαν με κέφι και μεράκι χορούς από σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Παιδιά από 5 μεχρι 18 χρονών χόρεψαν στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου χορούς και τραγούδια της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, των Βλάχων καθώς και της Μακεδονίας με τη Θράκη συνοδεία της πολύ καλής ορχήστρας του Γιάννη Ζιάκου.

ΔΑΜΑΣΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

δαμασι τυρναβος δαμασι τυρναβος δαμασι τυρναβος δαμασι τυρναβος

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε με την παρέα του και ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης που χαιρέτισε όλους τους θαμμώνες.

δαμασι τυρναβος

δαμασι τυρναβος

Υ.Γ. Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε τα βίντεο με τα παιδιά που χορεύουν μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μου είτε με μήνυμα στο messenger είτε ενημερώνοντας με προσωπικά.