ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

αδαμουλης

Επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή Γ. Αδαμούλη σε Επιμελητήριο Λάρισας και στο Οικονομικό Επιμελητήριο


Συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Γεώργιος Αδαμούλης τις συναντήσεις με φορείς του νομού Λάρισας. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησε επισκέψεις στο Επιμελητήριο Λάρισας και στο Οικονομικό Επιμελητήριο και είχε επαφές με τις Διοικούσες Επιτροπές.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Ε. τού εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, δίνοντας έμφαση στην επαχθέστατη φορολογία των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών, στις δυσβάσταχτες εισφορές, καθώς και στην απουσία σοβαρών υποστηρικτικών δομών της επιχειρηματικότητας και της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων.

αδαμουλη

Ο κ Αδαμούλης, αναφερόμενος στις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των φόρων και τις προϋποθέσεις δημιουργίας φιλικού περιβάλλοντος για τη λειτουργία των επιχειρήσεων, επεσήμανε την ανάγκη βελτίωσης των όρων χρηματοδότησής τους.

Τέλος, ευχαρίστησε τους προέδρους του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, κ.κ. Γιαννακόπουλο Σωτήριο και Κοτσιμπογιώργο Ηλία για τη δυνατότητα επικοινωνίας και το φιλικό κλίμα της συνάντησης.

αδαμουλης

 

αδαμουλης

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest