Ο Δαμασιακός είναι εδώ και συνεχίζει δυνατά με νέο Διοικητικό Δυμβούλιο

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη 

Μετά από 6 Γενικές Συνελεύσεις …”λευκός καπνός” στο Δαμασιακό που απέκτησε νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η νέα και ελπιδοφόρα διοίκηση του Δαμασιακού, έχει μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 30 χρόνια και μοναδικό 50αρη τον έμπειρο πρόεδρο Θεόδωρο Τόκα που παραμένει στο πόστο του, στο “τιμόνι” της ομάδας. Ο πρόεδρος με την παρουσία του, στο νεο Δ.Σ. έβγαλε την ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο που είχε περιέλθει τις τελευταίες μέρες. Οι υπόλοιπες θέσεις στο Δ.Σ. θα γίνουν γνωστές μετά από το 1ο επίσημο διοικητικό συμβούλιο που γίνει τις επόμενες ώρες και θα έχει ως θέματα πέρα από συγκρότηση του σε σώμα, το σχεδιασμό της ομάδας και φυσικά το θέμα προπονητή, το γηπεδικό και ανεύρεση εσόδων και χορηγών.

Η ανακοίνωση:

Μετά από αρκετές προσπάθειες η αγαπημένη μας ομάδα ο Δαμασιακός, απέκτησε νέο Δ. Σ. με νέο όραμα και νέες ιδέες, όπως νέοι είμαστε οι περισσότεροι σε ηλικία. Ζητάμε για άλλη μια φορά τη στήριξη σας έτσι ώστε η ομάδα μας να πετύχει πολύ περισσότερα μέσα στο γήπεδο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Θεόδωρος Τόκας, Γιώργος Γρέπος Μανώλης Οικονόμου, Γιάννης Νάκας, Δημήτρης Ι. Μουσιάρης, Μανώλης Ματράκης, Γιώργος Νάκας, Γιάννης Κάϊβας, Γιώργος Λέτσιος, Δημήτρης Ε. Μουσιάρης, Στέλιος Λούτσος, Θοδωρής Τσιάλτας και ο βενιαμίν Γιάννης Παπαναστασίου.

Όπως είπαν τα παιδιά “έχουμε πολύ και δύσκολο έργο μπροστά μας. Πιάσαμε ήδη δουλειά και ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σαιζόν. Είμαστε νέα παιδιά σε ηλικία και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως μας στήριξε και στον τελικό κυπέλλου τον περασμένο Μάϊο. Για αρχή θα δημιουργήσουμε μια λίστα με τα μέλη της ομάδας όπου με μηνιαία συνδρομή (όταν υπάρχει ανάγκη) ο κάθε φίλαθλος της αγαπημένης μας ομάδας θα ενισχύει οικονομικά έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει εύρυθμα ο Δαμασιακός”.

Σιδεροκέφαλοι παιδιά και πάντα υγεία και επιτυχίες στη Δαμασιακάρα που προσφέρει τόσες πολλές και δυνατές συγκινήσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας.

δαμασι

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com