Με ένα διήγημα διακρίθηκε σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό, ο μαθητής του Γυμνασίου Μακρυχωρίου

Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση απέσπασε ο μαθητής της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Μακρυχωρίου Αντώνης Στρατόπουλος, ο οποίος συμμετείχε σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό με το διήγημα του με τίτλο «Το ρολόι».

Ο μαθητής του Γυμνασίου Μακρυχωρίου έλαβετο 1ο βραβείο.

«Αναμφίβολα αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον ίδιο το μαθητή, την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τον Δήμο Τεμπών, αυτή η διάκριση τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

«Με την βράβευση αυτή αναδεικνύονται το συγγραφικό ταλέντο του μικρού μαθητή από τη μία, και από την άλλη η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο σχολείο με την αμέριστη συμβολή των καθηγητών, που ωθούν τους μικρούς μαθητές στο να διαβάζουν βιβλία λογοτεχνικού ενδιαφέροντος.

Συγχαίρω λοιπόν τον Αντώνη Στρατόπουλο και του εύχομαι η ζωή του να είναι «ανθισμένη» με επιτυχίες, κατέληξε ο κ. Κολλάτος.

Να σημειωθεί ότι ο Ατώνης Στρατόπουλος συμμετείχε σε λογοτεχνικό διαγωνισμό για μαθητές Λυκείου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος -Βουλή των Εφήβων του Ιδρύματος της Βουλής, ΚΔ Σύνοδος, 2018-2019. Ακόμη σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού και μετά τις σχετικές υποδείξεις της επιτροπής θα προσκληθεί να παρακολουθήσει τις εργασίες της ΚΔ’ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, το διάστημα 2-6 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

μακρυχωρι

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com