Σε Αιγάνη, Στόμιο, Ομόλιο και Καρίτσα ο Χρήστος Κέλλας

χαμόγελο-παιδιού
κελλασ

Κέλλας: «Υποδομές και δημόσια ασφάλεια προϋποθέσεις για την ανάπτυξη»

Στην Αιγάνη, το Στόμιο, το Ομόλιο και την Καρίτσα βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, όπου είχε σειρά επαφών με φορείς και κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, επισημαίνοντας:

«Εδώ και δύο χρόνια, ο κ. Σπίρτζης κρύφτηκε πίσω από τις μελέτες και επέδειξε πλήρη αδράνεια στο κορυφαίο για την οικονομική και κοινωνική ζωή της περιοχής θέμα του συγκοινωνιακού κόμβου και της σήμανσης στον οδικό άξονα Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρήσεις στο παραλιακό μέτωπο έχουν υποστεί μεγάλη ζημιά, με την Κυβέρνηση να αδιαφορεί προκλητικά. Παρά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, που άσκησα προσωπικά, και την κραυγή αγωνίας τοπικών φορέων, κανείς τους δεν απολογήθηκε για τον οδικό αποκλεισμό των Δήμων Τεμπών και Αγιάς, ιδιαίτερα των παραλίων, ούτε προσπάθησαν να λύσουν το πρόβλημα».

1 4 - Σε Αιγάνη, Στόμιο, Ομόλιο και Καρίτσα ο Χρήστος Κέλλας

Προσθέτως, ο Λαρισαίος πολιτικός, ερωτηθείς για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη περί στοχευμένων προσλήψεων στο Δημόσιο, σημείωσε:

«Θα προχωρήσουμε σε προσλήψεις στην Υγεία, την Παιδεία-ξεκινώντας από την Ειδική Αγωγή-και την Αστυνομία. Εν αντιθέσει με τον κ. Τσίπρα, που τάζει προσλήψεις, χωρίς κριτήρια, προκειμένου να συντηρήσει το κομματικό του κοινό, εμείς θα προσλάβουμε προσωπικό, εκεί όπου υπάρχουν πραγματικά ανάγκες, βάζοντας τέλος στην πελατειακή λογική του ΣΥΡΙΖΑ».

2 2 - Σε Αιγάνη, Στόμιο, Ομόλιο και Καρίτσα ο Χρήστος Κέλλας

Τέλος, όσον αφορά το θέμα της δημόσιας ασφάλειας, το οποίο έθεσαν, επίσης, οι πολίτες, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ τόνισε:

«Όπως και η αναβάθμιση του συνόλου των υποδομών της χώρας, η δημόσια ασφάλεια αποτελεί προϋπόθεση για την ανάπτυξη.

Θα βάλουμε τέλος στην ανομία, ξεκινώντας από το άσυλο. Αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι τα Πανεπιστήμια θα αντιμετωπίζονται, όπως οι υπόλοιποι δημόσιο χώροι. Στόχος της επόμενης κυβέρνησης είναι να εμπεδώσει το αίσθημα της ασφάλειας και της ελευθερίας σε όλη την επικράτεια».

3 2 - Σε Αιγάνη, Στόμιο, Ομόλιο και Καρίτσα ο Χρήστος Κέλλας

4 1 - Σε Αιγάνη, Στόμιο, Ομόλιο και Καρίτσα ο Χρήστος Κέλλας

5 1 1 - Σε Αιγάνη, Στόμιο, Ομόλιο και Καρίτσα ο Χρήστος Κέλλας

6 1 - Σε Αιγάνη, Στόμιο, Ομόλιο και Καρίτσα ο Χρήστος Κέλλας

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13775 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*