Κέλλας: «Οι Λαρισαίοι θα τιμωρήσουν τον κ. Τσίπρα για όσα υπέστησαν»

κελλας

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

«Ο κ. Τσίπρας θα είναι υποψήφιος βουλευτής στη Λάρισα και οι αγρότες μας θα του “ανταποδώσουν” στην κάλπη, όλα όσα υπέστησαν τα τελευταία 5 χρόνια. Κανείς δεν ξεχνά ότι, ενώ ήταν στην αντιπολίτευση, ανέβαινε στις καρότσες και τα τρακτέρ, τάζοντας στους πάντες τα πάντα. Όταν κατέλαβε την εξουσία, όμως, κλείστηκε στο Μαξίμου, περιφρουρούμενος από τις κλούβες των ΜΑΤ, και ήταν αυτός, που αύξησε τη φορολογία και τις ασφαλιστικές εισφορές, κατήργησε τον ΟΓΑ, διατήρησε τον ΕΝΦΙΑ, κατήργησε το αγροτικό πετρέλαιο, αύξησε την προκαταβολή φόρου στο 100%, ενώ τον ΦΠΑ από το 19% τον ανέβασε στο 23% και 24% στη συνέχεια. Με μία φωνή ο λαός μας λέει “ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”!»

2 - Κέλλας: «Οι Λαρισαίοι θα τιμωρήσουν τον κ. Τσίπρα για όσα υπέστησαν»

Τα ανωτέρω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημ. Οικονόμου και Μ. Αναστασοπούλου, προσθέτοντας:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εφαρμόσει διαφορετική δημοσιονομική πολιτική, πραγματοποιώντας ριζικές αλλαγές, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Η μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών αποτελούν βασική προϋπόθεση, για να δημιουργηθούν νέες δουλειές και να αναθερμανθεί η οικονομία. Και αυτό θα κάνουμε πράξη την επόμενη μέρα, που θα είμαστε Κυβέρνηση. Σας θυμίζω ότι εμείς μειώσαμε το ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%, οι θεσμοί το δέχτηκαν και αποδείχτηκε πως είχε θετική εισπρακτική απόδοση για το Δημόσιο.

1 e1560446971974 - Κέλλας: «Οι Λαρισαίοι θα τιμωρήσουν τον κ. Τσίπρα για όσα υπέστησαν»

Ο κ. Τσίπρας, με την αύξηση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, διέλυσε τη μεσαία τάξη, ενώ η επιδοματική πολιτική, που εφαρμόζει, οδηγεί μόνο σε ανακατανομή της φτώχειας.

Ο ελληνικός λαός εμπιστεύεται τη Νέα Δημοκρατία και το πρόγραμμά της. Άλλωστε, μετά τις Ευρωεκλογές και τη συντριπτική νίκη της παράταξής μας, είδατε ότι το χρηματιστήριο εκτοξεύθηκε και, κυρίως, οι αποδόσεις των ομολόγων μειώθηκαν σημαντικά. Ό,τι δεν έγινε, δηλαδή, στα 5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, έγινε αμέσως μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σχετικά αποσπάσματα εδώ:

 

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13071 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*