Κατσιαντώνης από Αργυροπούλι-ΑΣΕΠΟΠ: Χρέος μας να σταματήσουμε το “εμπάργκο” στην αγροτική ανάπτυξη

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ

“Άφησε τους παραγωγούς στη μοίρα τους,  το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης… που φρόντισε πριν μας κουνήσει το μαντήλι, να βάλει εμπάργκο στην αγροτική ζωή και ανάπτυξη της χώρας μας”.

Την περιφρόνηση της Πολιτείας απέναντι στον αγροτικό κόσμο, καταδεικνύει ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, αποκαλύπτοντας τις “εικόνες” από τα γεμάτα από προϊόντα ψυγεία του Συνεταιρισμού Παραγωγών στο Αργυροπούλι, που σαπίζουν από την αδιάφορη κυβερνητική πολιτική απέναντι στα προβλήματα που δημιουργεί το  εμπάργκο  της Ρωσίας.

1 - Κατσιαντώνης από Αργυροπούλι-ΑΣΕΠΟΠ: Χρέος μας να σταματήσουμε το "εμπάργκο" στην αγροτική ανάπτυξη

“Αυτός ο Συνεταιρισμός σηματοδοτεί την ανάπτυξη στην περιοχή, αλλά η κρατική μηχανή δε λειτούργησε…” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης περπατώντας με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνεταιρισμού και με παραγωγούς, στα διαλογητήρια και συσκευαστήρια, όπου ενημερώθηκε για λεπτομερώς για τις ζημιές που υπέστη ο αγροτικός κόσμος.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του, όπου επισήμαινε μέσα από επιχειρήματα στους αρμόδιους Υπουργούς, την απαξίωση της αγροτικής παραγωγής από το ρωσικό εμπάργκο, με απώλειες εκατομμυρίων ευρώ την τελευταία τετραετία για τους παραγωγούς και τη χώρα.

2 - Κατσιαντώνης από Αργυροπούλι-ΑΣΕΠΟΠ: Χρέος μας να σταματήσουμε το "εμπάργκο" στην αγροτική ανάπτυξη

Χρέος μας” τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης στο Συνεταιρισμό και στο προσωπικό, είναι να “στοχεύσουμε σε ενέργειες που θα βοηθήσουν τους πληγέντες παραγωγούς να σταθούν όρθιοι, μέσα από μέτρα στρεμματικής ενίσχυσης και συμφωνίες με τρίτες χώρες για την προώθηση των προϊόντων τους.

Μετά την επίσκεψη του και στον ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου, όπου ενημερώθηκε για την κατάρρευση των τιμών των προϊόντων στις χώρες που εξάγει, λόγω της αυξημένης προσφοράς εκεί από τα “θύματα” του Ρωσικού εμπάργκο, ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισήμανε την αναγκαιότητα της μείωσης του τεράστιου κόστους παραγωγής και της δυσβάσταχτης φορολογίας τονίζοντας ότι “ο πρωτογενής τομέας αποτελεί στιβαρή αξία για τη χώρα μας, και επιβάλλονται γενναίες αλλαγές για να ενισχύσουμε τη δύναμή του”.

3 e1560370201506 - Κατσιαντώνης από Αργυροπούλι-ΑΣΕΠΟΠ: Χρέος μας να σταματήσουμε το "εμπάργκο" στην αγροτική ανάπτυξη

4 e1560370216907 - Κατσιαντώνης από Αργυροπούλι-ΑΣΕΠΟΠ: Χρέος μας να σταματήσουμε το "εμπάργκο" στην αγροτική ανάπτυξη

5 e1560370229512 - Κατσιαντώνης από Αργυροπούλι-ΑΣΕΠΟΠ: Χρέος μας να σταματήσουμε το "εμπάργκο" στην αγροτική ανάπτυξη

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13498 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*