Εθιμοτυπική επίσκεψη Γ. Μανώλη στην 1η Στρατιά.

χαμόγελο-παιδιού
μανωλης

Τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Φλώρο επισκέφτηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που άπτονται του Δήμου Τεμπών.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και το κυρίαρχο θέμα της ήταν η δημιουργία του επίμαχου κέντρου προσφύγων και μεταναστών στο στρατόπεδο «Ζώγα» στο Κυψελοχώρι.

Ο κ. Μανώλης μετέφερε στον κ. Φλώρο τις εύλογες ανησυχίες και έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων του χωριού για την κατασκευή του συγκεκριμένου hot-spot, καθώς πρόκειται να αλλοιώσει την πληθυσμιακή αναλογία της περιοχής και του οποίου η αστυνόμευση απαιτεί πολλαπλάσιες δυνάμεις από τις ήδη υπάρχουσες στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Ο κ. Φλώρος υποσχέθηκε στον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Τεμπών ότι θα μεταφέρει τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής στα ανώτατα στελέχη της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας μας και του ευχήθηκε καλή και επιτυχημένη θητεία στα νέα του καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

IMG 8904 - Εθιμοτυπική επίσκεψη  Γ. Μανώλη στην 1η Στρατιά.

TIRNABOS-NEA-ENOIKIAZETAI
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13775 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*