Εκδρομή του Συλλόγου Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η Ελπίδα”

χαμόγελο-παιδιού
γαλαξιδι

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η ΕΛΠΙΔΑ”, καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια υπέροχη μονοήμερη εκδρομή,την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019,στο Πανέμορφο Γαλαξίδι, την Ιτέα και την Μαγευτική Ναύπακτο!

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η μέρα μεγαλώνει,ο ήλιος μας χαμογελά,οι παραλίες μας περιμένουν καρτερικά και το μεγάλο φωτεινό Ελληνικό καλοκαίρι είναι προ των πυλών!

Ο Σύλλογός μας ” Η ΕΛΠΙΔΑ”  δεν ξεχνά τους ανθρώπους που τον στηρίζουν, αυτούς τους υπέροχους εθελοντές αιμοδότες- μέλη του συλλόγου μας- που χάρη στη δική τους εθελοντική προσφορά, μπορεί και βοηθά τόσους και τόσους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το προσφερόμενο αίμα τους!

Όπως, κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι φέτος, ο Σύλλογός μας, αποφάσισε και προγραμμάτισε,για την Κυριακή 23-6-2019,  μια υπέροχη μονοήμερη εκδρομή,για όσα απ’ τα μέλη μας επιθυμούν να συμμετάσχουν σ’αυτή και ασφαλώς ο  ερχομός του καλοκαιριού ,αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία, για να εκδράμουμε στην Ιτέα, παραλιακή κωμόπολη και επίνειο της Άμφισσας, στο πανέμορφο Γαλαξίδι και φυσικά στην Μαγευτική παραθαλάσσια πόλη της Ναυπάκτου στον Κορινθιακό κόλπο!

Ο τελικός προορισμός είναι οι Ιερές Μόνες: Αγίου Αυγουστίνου και Αγίου Νεκταρίου στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Η διαδρομή μας θα είναι:

Αμπελώνας- Σ.Ε.Α.Λαμίας- Ιτέα- Τρίκορφο- Ναύπακτος- Γαλαξίδι- Αμπελώνας.

Σημειώνουμε ότι, η αναχώρηση θα γίνει στις 6,00 το πρωί, από την Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, όπου και θα δοθεί αναλυτικό πρόγραμμα περιήγησης στους εκδρομείς και η επιστροφή στο ίδιο μέρος,στις 12,00 το βράδυ.

Θα χαρούμε, ιδιαίτερα να κάνουμε μαζί, αυτό το υπέροχο ταξίδι!!!

Τιμές εισιτηρίων:
Για τους Αιμοδότες:.         € 10.-

Για τους μη Αιμοδότες:.    € 20.-

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στο μέλος του Δ/Σ του Συλλόγου μας, κα Αγγελική Μηλιώνη στο τηλέφωνο: 6944976904.

Με εκτίμηση!
Το Δ/Σ του Συλλόγου ” Η ΕΛΠΙΔΑ”
κατάστημα e1596201611198 - Εκδρομή του Συλλόγου Αιμοδοτών Αμπελώνα "Η Ελπίδα"
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13884 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*