Στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ο Γιώργος Μανώλης

μανωλης

Τα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα τον Διευθυντή κ. Π. Καλφούντζο και τον Προϊστάμενο Ποιοτικού Ελέγχου και Φυτοπροστασίας κ. Δ. Σταυρίδη επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των διαδικασιών του Προγράμματος Δακοκτονίας του τρέχοντος έτους.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημέρωσαν τον κ. Μανώλη ότι οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος που είχαν θέσει από την αρχή, όπως εξάλλου είχε ειπωθεί και στην πρόσφατη επίσκεψή του στα γραφεία της ΔΑΟΚ Λάρισας στις αρχές Μαΐου. Χαρακτηριστικά τόνισαν ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ανάδειξης των εργολάβων, πρόσληψης των παγιδοθετών και γεωπόνων και ότι ο πρώτος ψεκασμός θα πραγματοποιηθεί σε περίπου 10 ημέρες και αυτό εξαιτίας της οψιμότητας που εμφανίζεται στη φετινή παραγωγή, οπότε και ο ελαιόκαρπος δεν βρίσκεται στο επιθυμητό στάδιο ακόμη.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Γ. Μανώλης δήλωσε: «Στη σημερινή συνάντηση που είχα με τα στελέχη της ΔΑΟΚ Λάρισας επιβεβαιώθηκε η αυξημένη ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται οι υπηρεσιακοί της υπάλληλοι, οι οποίοι διεκπεραίωσαν τις απαραίτητες διαδικασίες για την προετοιμασία του φετινού Προγράμματος Δακοκτονίας εντός του χρονοδιαγράμματος που είχαν θέσει εξ αρχής και που μου είχαν αναφέρει στις δύο τελευταίες επισκέψεις μου στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο φετινός πρώτος ψεκασμός θα πραγματοποιηθεί έγκαιρα και νωρίτερα από κάθε άλλη φορά από το 2007 όπως μου είπαν τα στελέχη της ΔΑΟΚ Λάρισας. Τα αποτελέσματα της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των αρμόδιων φορέων είναι φανερά και πάντα προς όφελος των παραγωγών οι οποίοι δοκιμάζονται οικονομικά τα τελευταία χρόνια».

IMG 20190611 101255 e1560369815811 - Στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ο Γιώργος Μανώλης

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13729 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*