Πάνος Κατσιμίχας και Βασίλης Καζούλης σήμερα στη Λάρισα

O Πάνος Κατσιμίχας ξανασυναντά αυτό το καλοκαίρι τον Βασίλη Καζούλη και μαζί με τον Δημήτρη Καρρά, αφήνουν «το κέντρο και τις συνοικίες» και επισκέπτονται τη Λάρισα για μία μεγάλη συναυλία στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ απόψε το βράδυ στις 9.30 μ.μ.

Από τα «Ζεστά ποτά» που άνοιξαν νέους δρόμους για το ελληνικό τραγούδι, δημιουργώντας μουσικές μνήμες έως σήμερα… και από τα «αεροπλάνα» έως «το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό». Ροκ ήχοι, μπαλάντες, λαϊκό και παράδοση… από δύο τραγουδοποιούς που ενώνονται κάτω απο κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια τους μπορούν να εξηγήσουν.

Η Ρίτα, ο Φάνης, ο Μάρκος και η Αννα βγαίνουν καλοκαιρινά ραντεβού με τη Φανή… και συναντούν τον Δημήτρη Καρρά, έναν τραγουδοποιό της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες. Μια μουσική αφήγηση, μία μελωδική αναδρομή, με λόγια και μουσικές που έχουν γράψει την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Γιατί… «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά, μένει όμως ακόμη ένα πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά».

Εισιτήρια: Προπώληση 12 ευρώ (Βιβλιοπωλείο Καλτσάς). Είσοδος 14 ευρώ.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com