Λάρισα

Κατσιαντώνης για μεταθέσεις Ενόπλων Δυνάμεων: “Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ… δεν τιμά την ασπίδα της Πατρίδας μας”

“Επιμένει στα προεκλογικά τερτίπια ο ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στον πανικό του παίζει το…παιχνίδι των καθυστερήσεων…Οι λέξεις αξιοκρατία και σεβασμός, στους ανθρώπους που υπηρετούν με πίστη την Πατρίδα, δε χωρούν στο λεξιλόγιό τους”.

Μετά τις απανωτές μεταθέσεις στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων, λίγο πριν την εκπνοή της κυβέρνησης ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, ζήτησε να ενημερωθεί από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Π.Ε Λάρισας Θωμά Ντιντιό, για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Πληροφορήθηκε ότι η διαλυμένη… πλέον κυβέρνηση φρόντισε στο παρά πέντε να αγνοήσει επιλεκτικά το νόμο, προωθώντας μεταθέσεις που εξυπηρετούν τα όποια συμφέροντά τους.

GIF 300x250 - Κατσιαντώνης για μεταθέσεις Ενόπλων Δυνάμεων: "Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ... δεν τιμά την ασπίδα της Πατρίδας μας"

Με διαδικασίες, που βγάζουν “μάτι”, παραβλέποντας τις διαδικασίες που ορίζει η νομοθεσία, δηλαδή την παρουσία εκπροσώπου του επίσημα αναγνωρισμένου συλλογικού οργάνου των στρατιωτικών(Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), στο συμβούλιο μεταθέσεων.

“Τέτοιες απροκάλυπτες τακτικές δε συνάδουν με τη Δημοκρατία μας, και δεν τιμούν την ασπίδα της Πατρίδας μας, τα “φτερά” των Ενόπλων Δυνάμεων. Αρχή μου ως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και αξία της παράταξής μου, είναι η υπεράσπιση του δίκαιου, με ήθος και πράξεις” τόνισε ο Γιώργος Κατσιαντώνης.

 

PLATANOS1 e1572621109197 - Κατσιαντώνης για μεταθέσεις Ενόπλων Δυνάμεων: "Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ... δεν τιμά την ασπίδα της Πατρίδας μας"
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts