Διανομή αγαθών σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δήμο Τυρνάβου

χαμόγελο-παιδιού
τυρναβος

Από το Δήμο Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων, και συγκεκριμένα παιδικών τροφών σε σκόνη και μακαρόνια, στους δικαιούχους ΤΕΒΑ ενταγμένους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.

Oι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά για τη διανομή και ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων ανέρχεται σε 53.
Η διανομή για όλους τους δικαιούχους (Δημοτική Κοινότητα Τυρνάβου, Αμπελώνα και όλων των Τοπικών Κοινοτήτων) θα γίνει για 1 ημέρα:
• την ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 για όλους τους δικαιούχους από 9:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου (έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου).

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Τυρνάβου και των τοπικών κοινοτήτων να προσέλθουν με το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ, καθώς και την Αστυνομική Ταυτότητα για την παραλαβή των προϊόντων, μόνο στην ορισθείσα ημερομηνία, καθόσον δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής.

Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με σακούλες ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο και να φροντίσουν για την μεταφορά των ειδών. Όταν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης, για την παραλαβή των ειδών από άλλο άτομο απαιτείται θεωρημένη εξουσιοδότηση από δημόσιο φορέα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΝΕΑ
κατάστημα e1596201611198 - Διανομή αγαθών σε δικαιούχους ΤΕΒΑ από το Δήμο Τυρνάβου
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13927 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*