Τη λαϊκή αγορά της Αγιάς επισκέφτηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης. Μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Σαμόλαδου γνώριμη στους εμπόρους από τη δράση της στους πάγκους ως γεωπόνος- παραγωγός φυτών περπάτησαν στην αληθινή κοινωνία, όπου ο αγώνας για την επιβίωση είναι καθημερινός και αναγκαίος.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης συνομίλησε με μικροπωλητές και κατέγραψε τα προβλήματά τους, επισημαίνοντας ότι δε νοείται μια ευλογημένη γη σε αγροτικούς “καρπούς” να μην αξιώνει τον έμπρακτο σεβασμό της Πολιτείας.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας έχει ζητήσει επανειλημμένα την προστασία και την ενίσχυση του θεσμού των λαϊκών αγορών, μέσα από παρεμβάσεις του, αλλά και προτάσεις του προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο. Στοχεύοντας στην αντικειμενικότητα και τα πραγματικά προβλήματα των εργαζόμενων στους πάγκους, μέσα από τη συχνή προσωπική επαφή του με τη λαϊκή αγορά.

Νωρίτερα ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισκέφτηκε τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Αγιά, ενώ ένιωσε τη “ζεστή” φιλοξενία του κόσμου κατά τη βόλτα του στους κεντρικούς δρόμους και τα μαγαζιά της περιοχής.

2 - Κατσιαντώνης από Αγιά: "Γη με πλούτο που αξίζει τον έμπρακτο σεβασμό μας"

3 - Κατσιαντώνης από Αγιά: "Γη με πλούτο που αξίζει τον έμπρακτο σεβασμό μας"

4 - Κατσιαντώνης από Αγιά: "Γη με πλούτο που αξίζει τον έμπρακτο σεβασμό μας"

5 - Κατσιαντώνης από Αγιά: "Γη με πλούτο που αξίζει τον έμπρακτο σεβασμό μας"

6 - Κατσιαντώνης από Αγιά: "Γη με πλούτο που αξίζει τον έμπρακτο σεβασμό μας"

7 - Κατσιαντώνης από Αγιά: "Γη με πλούτο που αξίζει τον έμπρακτο σεβασμό μας"

8 - Κατσιαντώνης από Αγιά: "Γη με πλούτο που αξίζει τον έμπρακτο σεβασμό μας"

9 - Κατσιαντώνης από Αγιά: "Γη με πλούτο που αξίζει τον έμπρακτο σεβασμό μας"

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *