Ευχές του νεοεκλεγέντα δημάρχου Τεμπών στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

χαμόγελο-παιδιού
τεμπων μανωλης

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης εκφράζει την συμπαράστασή του και τις ειλικρινείς ευχές του στους μαθητές υποψηφίους του Δήμου Τεμπών και τις οικογένειές τους, για καλή επιτυχία στον σημαντικό αυτό σταθμό της ζωής τους.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γ. Μανώλης δήλωσε: «Αγαπητοί μου φίλοι, υποψήφιοι για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας, έφτασε ο χρόνος να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας και να ανταμειφθείτε για την μακρόχρονη προσπάθειά σας, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς και τα αδέρφια σας, οι οποίοι θα σας καμαρώνουν ως μελλοντικούς λαμπρούς επιστήμονες και ενάρετους ανθρώπους της κοινωνίας μας.

Μία ενδεχόμενη αποτυχία δεν πρέπει να σας απογοητεύσει, τουναντίον εύχομαι να την αντιμετωπίσετε ως μία από τις πολλές δυσκολίες που επιφυλάσσει σε όλους μας η ζωή, δυσκολίες που μπορούν όμως να αποδειχτούν ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν άλλους δρόμους και θα σας οδηγήσουν προς άλλες κατευθύνσεις, πιο δημιουργικές και ωφέλιμες.

Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε καλή επιτυχία, να αφήσετε την οποιαδήποτε αγωνία σας στα παντοδύναμα χέρια του Θεού, και να ‘στε σίγουροι ότι τότε τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα, προς χαρά σας και προς χαρά των δικών σας ανθρώπων».

κατάστημα e1596201611198 - Ευχές του νεοεκλεγέντα δημάρχου Τεμπών στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13884 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*