Ο πρέσβης της Ιταλίας σε εκδήλωση στη Λάρισα

λαρισα

Με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της δημοκρατίας της Ιταλίας ο Προξενικός Εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Λάρισα σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο διοργανώνουν εκδήλωση την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα εμφανιστεί το μουσικό σχήμα «Trio Bolle», αποτελούμενο από τους Fausto Bossini (Φωνή), Spiros Souladakis (Πιάνο) και Guido De Flaviis (Σαξόφωνο) και θα αποδώσει τραγούδια που άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους στην ιταλική μουσική σκηνή.

Στην Εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα κος Efisio Luigi Marras, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου και Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας στη Θεσσαλονίκη κος Χρήστος Σαραντόπουλος, ο Διευθυντής του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Λάρισας κος Θωμάς Μπακούρας καθώς και ο Προξενικός Εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Λάρισα κος Λεωνίδας Μπακούρας.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14147 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*