Γενική Συνέλευση Δαμασιακού για εκλογή νέας διοίκησης.

δαμασι

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στο Δελήχειο Ίδρυμα η Γενική Συνέλευση – Οικονομικός Απολογισμός και ο Ισολογισμός του Αθλητικού Ομίλου Δαμασίου “ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ”.

Η ενημέρωση αφορούσε τα πεπραγμένα της παρούσας διοίκησης που αρχικά, δήλωσε πως αποχωρεί από το πόστο της. Ωστόσο όπως τονίστηκε αν βρεθούνε κάποια νέα μέλη που θα αναλάβουν “μπροστάρηδες” κάποιοι (αν όχι οι περισσότεροι) από την παρούσα διοίκηση θα παραμείνουν για να βοηθήσουν.

Έτσι μετά την πρώτη γενική συνέλευση αποφασίστηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου να γίνει η 2η Γ.Σ. για να εκλεγεί η νέα διοίκηση.
Μαλίστα, όπως ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο της ομάδας Θοδωρή Τόκα, η καινούργια διοίκηση δεν θα πρέπει αγοράσει το παραμικρό από το βασικό αθλητικό υλικό (ρούχα, μπάλες, στολές κλπ). Η προσφορά για αθλητικό υλικό από τον Θανάση Παιδή, στο Δαμασιακό, πριν και μετά τον τελικό κάλυψε όλες αυτές τις ανάγκες και με τη στολή που έφτιαξε η ομάδα στον τελικό όλα είναι κομπλέ.
Η διοίκηση λοιπόν, προσκαλεί τους φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα αλλά και τους κατοίκους του χωριού να παραβρεθούν στη νέα γενική συνέλευση που θα ξεκινήσει στις 21:00 την Παρασκευή 7/6/2019.

Να τονιστεί πώς η νέα διοίκηση θα είναι αυτή που θα διοργανώσει τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας και για αυτό το λόγο θα πρέπει η ομάδα να είναι δυνατή και ενωμένη τόσο στο διοικητικό όσο και στο αγωνιστικό της κομμάτι.

.jpg - Γενική Συνέλευση Δαμασιακού για εκλογή νέας διοίκησης.

Κοινοποίηση

Αστέριος Στέλιος Σεΐζης
Περί Αστέριος Στέλιος Σεΐζης 111 Άρθρα
Η ενημέρωση στα καλύτερά της !!! Reporter - Journalist @ ΑΝΤ1 TV & Radio & STAR Channel & Web - Public Relations - D.J - Farmer & photographer - Blogger - YouTuber. Μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*