Η Κατερίνα Παπανάτσιου στη «Θεσσαλική Γη»

αγροτικα

ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 ΣΤΟ «ASTRA TV»

Η Κατερίνα Παπανάτσιου στη «Θεσσαλική Γη»

Ενώ στη αρχή της εκπομπής θα παρουσιαστεί η κοινή προσπάθεια διαχείρισης και συγκέντρωσης δημητριακών από τρείς (3) συνεταιρισμούς της Λάρισας

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για αγροτικά θέματα, με έμφαση στα οικονομικά, φορολογικά, κόστους παραγωγής, μέτρων ανάπτυξης του αγροτικού τομέα, θα γίνει με την υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου στη σημερινή (Τρίτη 4-6-2019) εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος της «ΑγροΈκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, στην αρχή της εκπομπής θα παρουσιαστεί η πολύ πρόσφατη κοινή προσπάθεια διαχείρισης και συγκέντρωσης δημητριακών από τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς Χάλκης «Η Αλληλεγγύη», Χάλκης Α΄ και Κιλελέρ.
Καλεσμένοι της εκπομπής, πέραν της κας Παπανάτσιου θα είναι o πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κιλελέρ κ. Απόστολος Μούσιος και εκπρόσωπος του Α.Σ. Χάλκης «Η Αλληλεγγύη».

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVESTREMING και στο facebook: astratv


κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest