Τύρναβος: Ομαδικό εργαστήρι για ανέργους και εργαζόμενους

Τυρναβος

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τυρνάβου με το παράρτημα Ρομά σε συνεργασία με το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ υλοποίησε με επιτυχία το ομαδικό εργαστήρι στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο Τυρνάβου, την Πέμπτη 30 Μαΐου με θέμα :

«Νέες τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας: Η περίπτωση της πλατφόρμας ΑΣΕΠ»
Το συγκεκριμένο εργαστήρι ήταν δωρεάν σε εργαζόμενους και ανέργους και υλοποιήθηκε μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης. Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενθάρρυνση και η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας.

Θα ακολουθήσουν εξατομικευμένες συναντήσεις με τον Σύμβολο Εργασίας του ΙΝΕΓΣΕΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Κοινότητας για περισσότερες πληροφορίες.
Το Κέντρο Κοινότητας και το Παράρτημα Ρομά του Δήμου Τυρνάβου εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Τα Κέντρα Κοινότητας αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής των πολιτών που αντιμετωπίζουν κάποιο κοινωνικό πρόβλημα και χρειάζονται τη συνδρομή της Πολιτείας.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας: τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, Παράρτημα Ρομά: τηλ:2492022609, email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com, ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Τυρναβος

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest