Ροντούλης από Τύρναβο: ” Την Κυριακή γεννιέται ο Νέος Δήμος Τυρνάβου. Ζούμε ιστορικές στιγμές”.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Με μια παθιασμένη ομιλία , ενώπιον ενός παθιασμένου ακροατηρίου , ο υπ.  Δήμαρχος της Δράσης Πολιτών, κ. Στ. Ροντούλης , ενθουσίασε τους πάντες,  προσδίδοντας διαστάσεις ιστορικού βάθους στην επερχόμενη εκλογική επικράτηση της Δράσης Πολιτών.

Χαρακτηριστικά, υποστήριξε : ” Ζούμε ιστορικές στιγμές. Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής θα κρίνει το μέλλον του τόπου μας για την επόμενη δεκαετία.Υπό το πνεύμα αυτό , μπορεί να ειπωθεί ότι την Κυριακή γεννιέται ο Νέος  Δήμος Τυρνάβου. Ένας Δήμος στον οποίο θα αξίζει κανείς να ζει και να  εγκαθιστά την οικογένειά του “.

Στη συνέχεια , ο κ. Ροντούλης ζήτησε από τους δημότες να εμπιστευθούν τη Δράση Πολιτών και να την αναδείξουν  ως την επόμενη δημοτική αρχή , έτσι ώστε  ” να μπορέσει να διαχειριστεί τα δύσκολα θέματα που αμέσως μετά την εκλογική αναμέτρηση θα βρεθούν μπροστά μας.Η Δράση Πολιτών διαθέτει την εμπειρία, την ετοιμότητα , την οξυδέρκεια και την αποφασιστικότητα που απαιτείται  , για να προασπίσει τα θεμελιακά συμφέροντα των Τυρναβιτών απέναντι στις αντιξοότητες των καιρών “.

Επιπρόσθετα, τονίστηκε από τον κ. Ροντούλη η ανάγκη συνθέσεων , συναντιλήψεων και συνεργειών, εντός του νέου δημοτικού συμβουλίου ,   ” για να  σταλεί σε όλους το μήνυμα της τυρναβίτικης ενότητας. Είμαστε αποφασισμένοι ,   σεμνά και ταπεινά ,να λειτουργούμε ως  οι εγγυητές του κοινού τόπου σύγκλισης μεταξύ όλων των τοπικών αυτοδιοικητικών οντοτήτων, πάντα προς  όφελος όλων  των πολιτών και χωρίς την διχαστική παλαιοκομματική αντίληψη των πραγμάτων”.

Και ο υπ. Δήμαρχος κατέληξε :  “Θέλουμε να κάνουμε τον Τύρναβο πρότυπο Πόλο Αγροτικής Ανάπτυξης.Θέλουμε να κάνουμε τον Τύρναβο Εξωστρεφή, για να ανασάνουν οικονομικά οι Επιχειρήσεις μας.Θέλουμε να παραμένουν οι Νέοι μας στα πατρογονικά τους εδάφη και να μην φεύγουν στο εξωτερικό.Θέλουμε οι Ηλικιωμένοι να αισθάνονται ασφαλείς και χρήσιμοι στην κοινωνία.Θέλουμε να κατακτηθεί πλήρως η Προσβασιμότητα για τα άτομα με ειδικές δεξιότητες.Θέλουμε ένα καθαρό και υγιεινό Περιβάλλον.Θελουμε να αναζωογονήσουμε τον Πολιτισμό , τον Αθλητισμό  και τις δομές της Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Θέλουμε να διαφυλάξουμε τους φυσικούς μας πόρους και ιδιαίτερα το Νερό. Θέλουμε και  οι κάτοικοι των Χωριών μας να απολαμβάνουν μια ποιοτική προσφορά δημοτικών υπηρεσιών, για να μην αισθάνονται πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Θέλουμε τα Σχολεία μας να είναι καθαρά , όμορφα και με τον αναγκαίο παιδαγωγικό εξοπλισμό. θέλουμε οι Βιβλιοθήκες μας να γίνουν κέντρα γνώσης, διαλόγου και δημιουργικής απασχόλησης.

ΔΩΣΤΕ  ΜΑΣ ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ  ΟΡΑΜΑ  ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ  ΤΟΠΟΥ  ΜΑΣ “.


κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest