Ροντούλης από Αργυροπούλι: “Αγωνιζόμαστε με σεμνότητα, για να ενώσουμε τους δημότες”.

αργυροπουλι

Με μια ομιλία μεστή περιεχομένου , που απέπνεε σεμνότητα και ταπεινότητα , ο υπ. Δήμαρχος της Δράσης Πολιτών, κ. Στέλιος Ροντούλης , απευθύνθηκε στους κατοίκους του Αργυροπουλίου, τονίζοντας τα εξής: “Εμείς δεν έχουμε εμφανιστεί ως κομήτες, απότομα , από το πουθενά. Η Δράση Πολιτών έχει δώσει πολύχρονες εξετάσεις και διαθέτει ισχυρά ερείσματα στην τοπική κοινωνία .Είναι βγαλμένη από τα σπλάχνα της κοινωνίας αυτής. Γι αυτό σκοπός μας είναι να ενώσουμε τους πολίτες και όχι να τους διαιρέσουμε , εισάγοντας τον άκρατο κομματισμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση “.

αργυροπουλι

αργυροπουλι

Στη συνέχεια , ο υπ. Δήμαρχος ανέλυσε τους λόγους που επιβάλλουν την υπερψήφιση της Δράσης Πολιτών, επισημαίνοντας το ακηδεμόνευτο , την εμπειρία και την πολιτική αποτελεσματικότητα της Παράταξής του. Έτσι , στη βάση των αξιών αυτών ζήτησε “να δοθεί μια ευκαιρία και στη Δράση Πολιτών , για να αποδείξει εμπράκτως την δημιουργική της δυναμική , που φιλοδοξεί να αλλάξει τον Τύρναβο “.

αργυροπουλι

αργυροπουλι

Επιπρόσθετα , ο κ. Ροντούλης έστειλε μήνυμα συνεργασίας και συναινέσεων για το καλό του τόπου και των πολιτών,
λέγοντας: ” Ας δομήσουμε τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου πάνω σε αυτά που μας ενώνουν και όχι πάνω σε αυτά που μας διαιρούν.Τα χρόνια που έρχονται θα είναι δύσκολα και ο Δήμος Τυρνάβου πρέπει να είναι μια γροθιά , για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που απειλούν την οικονομική του βάση και την κοινωνική του συνοχή.Το τσίπουρο, η φέτα , η αμπελουργία , τα φρούτα και τα λαχανικά μας πρέπει όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά και να αποκτήσουν μια διακριτή εμπορική ταυτότητα στην ελληνική και διεθνή αγορά. Οι επιχειρήσεις μας πρέπει να αντέξουν και να αναπτυχθούν.Οι νέοι μας να παραμείνουν στον τόπο τους.

αργυροπουλι

αργυροπουλι

αργυροπουλι

Οι οικονομικά ασθενέστεροι να ενισχυθούν και τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας να νιώσουν σιγουριά και ασφάλεια.Η επίτευξη όλων αυτών απαιτεί την ενότητα όλων των τοπικών πολιτικών δυνάμεων και όχι μια διχαστική παλαιοκομματική νοοτροπία που κάποιοι προσπαθούν να φέρουν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο “.


αργυροπουλι

αργυροπουλι

αργυροπουλι

αργυροπουλι

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest