Ψήφο κατά συνείδηση

σαμερ

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε» για τον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Τυρνάβου

Ο συνδυασμός «Η Πόλη Που Θέλουμε» συγκροτήθηκε ως μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη, χωρίς κομματικούς μηχανισμούς και στηρίξεις, δίνοντας έμφαση στις αξίες και δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Εν όψει της εκλογικής διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής και το β΄γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο μας, ο συνδυασμός μας δηλώνει ότι:

Σαν πραγματικά δημοκρατικός συνδυασμός που ασπάζεται την αξία της ελεύθερης βούλησης, θεωρούμε ότι οι συμπολίτες μας έχουν γνώση της ιστορίας του Δήμου μας και συναίσθηση της κρίσιμης απόφασής τους.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός θα επιλέξει για Δήμαρχο τον καλύτερο και η κανονικότητα θα επιστρέψει στο Δήμο μας, ο οποίος έχει πέσει σε τέλμα την τελευταία πενταετία.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι ο νέος Δήμαρχος δε θα είναι των μακετών αλλά των πράξεων.
Δε θα συμμετέχουμε σε καμία συνάντηση με κάποιον από τους υποψηφίους πριν την Κυριακή και δε θα δεχτούμε κανένα παζάρι ανταλλαγμάτων.

Άλλωστε, όπως δηλώσαμε και προεκλογικά είμαστε «ψυχή κ σώματι» να συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε ο Δήμος να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και προβολής, προκειμένου όλοι μαζί να φτιάξουμε την Πόλη που Θέλουμε.
Θα επιδιώξουμε προγραμματική συνεργασία με συγκεκριμένες δεσμεύσεις από το Δήμαρχο που ο λαός θα επιλέξει μετά τις εκλογές, με καθαρούς όρους, που θα είναι γνωστοί σε όλους.
Ευχόμαστε ο πολιτικός πολιτισμός να επικρατήσει μέχρι το τέλος και καλούμε τους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής σύμφωνα με τη συνείδησή τους και τις αρχές του συνδυασμού μας.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Τυρνάβου
Αμάρι Σάμερ Αθανάσιος
και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε»

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest