Δήλωση Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας

τυρναβος
λαρισα

Δήλωση Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ.Χρήστου Καπετάνου για το αποτέλεσμα των Eυρωεκλογών και των Aυτοδιοικητικών Eκλογών.

anigif ambelon rizoulis - Δήλωση Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας

Αίσθημα ικανοποίησης αλλά και ευγνωμοσύνης προς τους συμπολίτες μας, δημιουργεί το χθεσινό αποτέλεσμα, τόσο των ευρωεκλογών όσο και των αυτοδιοικητικών της 26ης Μαΐου, καθώς αποδεικνύεται με τον πλέον απόλυτο τρόπο, πως οι Έλληνες πολίτες είναι αποφασισμένοι για την μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Επέλεξαν με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επειδή έχουν πειστεί πως αξίζουμε καλύτερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας υπέστησαν μια στρατηγική συντριπτική ήττα.
Σε επίπεδο επικράτειας οι Έλληνες πολίτες επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, δίνοντας μια σαρωτική νίκη με 9,5 μονάδες διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και σε επίπεδο Ν.Λάρισας οι συμπολίτες μας εμπιστεύθηκαν τη Νέα Δημοκρατία, επιφυλάσσοντας ποσοστό μεγαλύτερο του πανελλαδικού και διαφορά πλέον των 11 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συνάμα, σε αυτοδιοικητικό επίπεδο οι επιλογές της Παράταξής μας δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Φυσικά, ακόμη δεν θριαμβολογούμε ούτε εφησυχάζουμε.

Το μήνυμα των συμπολιτών μας στην κάλπη είναι δουλειά και σοβαρότητα, για να φέρουμε την Πατρίδα μας εκεί που της αξίζει, στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
Το μέλλον της Πατρίδας μας δεν μπορεί να περιμένει.

Χρήστος Δ. Καπετάνος
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Ν.Δ.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14446 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*