Στον Μαυρόλιθο ο Π. Σαρχώσης (φωτο)

ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ


Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 26ης Μαΐου επισκέφτηκε τον οικισμό του Μαυρόλιθου.

Συνοδευόμενος  από υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους συνομίλησε στο φρεσκοβαμμένο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου  με τους κατοίκους του χωριού για ζητήματα που τους αφορούν. Οι κάτοικοι τον ευχαρίστησαν που τα περισσότερα αιτήματά τους λύθηκαν και κάποια βαδίζουν προς λύση τονίζοντας ότι πρώτη φορά τους επισκέπτεται προεκλογικά υποψήφιος Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή(με λουλούδια, φρούτα, γλυκά σπιτικά και αναψυκτικά) λέγοντας ότι οτιδήποτε  υπόσχεται το πραγματοποιεί. Τόνισε δε ότι επισκέπτεται όλους τους οικισμούς του Δήμου ανεξαρτήτως μεγέθους και πάντοτε με ανιδιοτέλεια διότι θεωρεί ότι όλοι είναι ισότιμοι πολίτες του Δήμου.


ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Προτάθηκε από υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο η δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης  μιας και υπάρχει και ο χώρος αλλά και η δυνατότητα .Μια πρόταση που ακούστηκε με χαρά από τα μικρά παιδιά, τους εφήβους αλλά και τους μεγάλους. Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε  ότι σε συνεργασία με τις βιβλιοθήκες του Δήμου αλλά και τα σχολεία θα πραγματοποιηθεί αυτή η υπόσχεση διότι θεωρεί ότι κάθε βιβλιοθήκη είναι εστία πολιτισμού.


Όσο για τα προβλήματα που εκκρεμούν αμέσως μετά την περίοδο των εκλογών θα αντιμετωπιστούν με την σοβαρότητα που τους αρμόζει.

ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ακολούθησε συζήτηση που αφορούσε την διαδικασία των εκλογών και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι βοήθησαν να λυθούν όλες οι απορίες τους και με τη σιγουριά της γνώσης να πάρουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Οι κάτοικοι ευχήθηκαν σ΄ όλους καλή επιτυχία και ο Δήμαρχος τους ευχήθηκε να έχουν καλή δύναμη για τις δουλειές τους και καλή υγεία λέγοντας ότι θα συναντηθούνε ξανά μετά τις εκλογές!

ΣΑΡΧΩΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, googlePin It on Pinterest