Μπάρδα Κωνσταντίνα – Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Τυρνάβου Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι με το συνδυασμό “Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ” από την πρώτη στιγμή, η Κωνσταντίνα Μπάρδα.

Σύνθημα της, «ότι μιλάει στην καρδιά μας αξίζει να το κάνουμε πράξη».

Προσέξτε βιογραφικό:

42 ετών με δύο παιδιά, η Κωνσταντίνα Μπάρδα ανήκει στις μονογονεϊκές οικογένειες και δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τα κοινά, απλά τώρα έκρινε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθεί ενεργά. Ασκούσε για χρόνια το επάγγελμα του ακοοπροθετιστή, δίνοντας λύσεις σε άτομα και παιδιά με προβλήματα βαρηκοϊας.

Έχει εργαστεί στο χώρο του εμπορίου και ειδικότερα στις πωλήσεις με μεγάλη επιτυχία σε μεγάλες εταιρείες στην Αθήνα (όπως η ελβετική Phonak, στον όμιλο Βαρδινογιάννη στις πρώτες εταιρίες internet provider Hellas net καθώς και στην Isonet s.a) αλλά και στη Λάρισα.

Παρακολούθησε την σχολή κινηματογράφου ΚΕΑ της Μαρίας Μπέλου στην Αθήνα, κάνοντας μαθήματα σκηνοθεσίας και υποκριτικής δίπλα σε ιδιαίτερα μεγάλους δασκάλους όπως η Κακια Αναλυτή, ο Πάρης Κατσίβελος και άλλοι.

Έχει κάνει αγιογραφία ενώ παλιότερα υπήρξε αθλήτρια του Τaekwondo!

https://www.youtube.com/watch?v=iy1TR23masA&feature=share&fbclid=IwAR2LAqQm4QTruqVCsYLC6MR7kXylb2YWjaobZ0zZZU9UbgzT-wxSCoywhpU

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest