Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Με έντονο “άρωμα γυναίκας” οι αυτοδιοικητικές του Δήμου Τυρνάβου στο Δαμάσι που θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου 2019.

Η Βικτωρία Νάκα – Πρατσίλα είναι μια δυναμική γυναίκα που με την υποψηφιότητά της θέλει να δώσει το “στίγμα” της στο αγαπημένο της χωριό το Δαμάσι. Είναι αγρότισσα, μάνα, νοικοκυρά και αγωνίστρια. Είναι ένα ζωντανό και δραστήριο “κύτταρο” της Δαμασιώτικης κοινωνίας και σε κάθε της επαφή με τον κόσμο δηλώνει πως θέλει να προσφέρει. Η Βικτωρία Νάκα κατεβαίνει δυναμικά στο τοπικό του Δαμασίου με τη Δράση Πολιτών του Αστέριου Ροντούλη, για να αντιμετωπίσει κυρίως τα αγροτικά προβλήματα του χωριού, αλλά και τα πάσης φύσεως προβλήματα που προκύπτουν των συγχωριανών της. Είναι μάνα από τα 17 της και “παθιάζεται” με αυτά που αγαπάει και πιστεύει.

νακα δαμασι

νακα δαμασι

Η Βίκυ για τους πολλούς, έχει δυο παιδιά τη Βάσω και τον Βασίλη και τα μεγάλωσε με το σύζυγό της Χρήστο με τις αξίες της οικογένειας. Από πολύ μικρή έμαθε να δίνει “μάχες” στη ζωή, στο δύσκολο αγώνα επιβίωσης. Αγαπά τα ζώα και πολλές φορές με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέδειξε θέματα με “ευαισθησίες” που την χαρακτηρίζουν. Είμαι Αγρότισσα από τα 15 μου χρόνια, γνωρίζω πολύ καλά τον καθημερινό αγώνα των συνχωριανων μου και κατανοώ της σκληρή φύση της αγροτικής και κτηνοτροφικής εργασίας, αλλά και όλων των δυσκολιών που έχουν αυτές οι απαιτητητικές εργασίες.

νακα δαμασι

GIF 300x250 - Η δυναμική αγρότισσα Βικτωρία Νάκα με τη Δράση Πολιτών στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Δαμασίου.

Μέσα σε δύσκολες συνθήκες επιβίωσης με μνημόνια αλλά το ακριβό κόστος ζωής πρέπει να δώσουμε μάχες καθημερινά για καταφέρουμε να κρατήσουμε ζωντανό το όμορφο χωριό μας. Είμαι εδώ γιατί θέλω να αλλάξουμε προς το καλύτερο το αγροτικό μας χωριό, να ανεβάσουμε το βιοτικό μας επίπεδο και να διατηρήσουμε τις αξίες μας τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό μας που είναι πλούσιος. Θέλω και έχω και την φωνή και την δύναμη να διεκδικήσω και να ζητήσω τα καλύτερα για το Δαμάσι μας. Θέλω να φωνάξω να διαμαρτυρηθώ και να “τσαλακωθώ” για το καλό του χωριού μας. Θέλω να το δω ένα στολίδι με τους ανθρώπους του να είναι ευτυχισμένοι. Τα απλά καθημερινά πράγματα πρώτα πρέπει να φτιάξουμε, μαζί ως μια “δεμένη” κοινωνία.

νακα δαμασι

Θέλω να είμαι κοντά στους νέους του χωριού μας …. Θέλω να είμαι δίπλα στα αγροτικά και κτηνοτροφικά μας προβλήματα … Θέλω να αξιοποιήσουμε το κάστρο μας, τις εκκλησίες μας και όλα τα αξιοθέατα του Δαμασίου. Θέλω να δω το χωριό μου να προοδεύει και κυρίως να είναι ένα “ζωντανό κομμάτι” της ευρύτερης περιοχής. Ζω, είμαι στο χωριό μου, μέσα στα προβλήματα …. τα βλέπω και τα ζω κάθε μέρα και θα είμαι εδώ παρούσα όταν θα με χρειάζονται οι συγχωριανοί μου….την ώρα που θα με χρειαστούν, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Μαζί με το Στέλιο Ροντουλη στη Δράση Πολιτών, αλλάζουμε τον Δήμο μας, Αλλάζουμε το όμορφο αγροτικό χωριό μας», τονίζει με νόημα σε όλες τις επαφές με τους κατοίκους του Δαμασίου. Για όλα αυτά ζητώ την ψήφο των συγχωριανών μου.

νακα δαμασι

 

PLATANOS1 e1572621109197 - Η δυναμική αγρότισσα Βικτωρία Νάκα με τη Δράση Πολιτών στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Δαμασίου.
Αστέριος Στέλιος Σεΐζης

Αστέριος Στέλιος Σεΐζης

Η ενημέρωση στα καλύτερά της !!! Reporter - Journalist @ ΑΝΤ1 TV & Radio & STAR Channel & Web - Public Relations - D.J - Farmer & photographer - Blogger - YouTuber. Μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ
Follow Me:

Related Posts