Ελένη Γκανά: Η αγωνίστρια, μάνα – αγρότισσα, είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Δράση Πολιτών

δαμασι

Του Αστέριου Στέλιου Σεΐζη

Είμαι μια νέα γυναίκα, μητέρα 2 αγοριών, αγρότισσα, που προσπαθεί επί 15ετιας μόνη της να μεγαλώσει τα παιδιά της και να επιβιώσει.

Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την γυμναστική.

Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική καριέρα. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τα κοινά. Η αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε να ασχοληθώ. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του κ. Ροντούλη, που όπως είπε αναγνώρισε τον καθημερινό μου αγώνα. Ο κ. Ροντούλης είναι ένας άνθρωπος που προσέφερε στον τόπο μας από όλες τις θέσεις ευθύνης που είχε στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στον Δήμο μας. Τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε στα χωριά του Δήμου μας αλλά και στον Τύρναβο ήταν αυτά που με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά. Το αποχετευτικό, οι δρόμοι, οι απλές υποδομές που θα κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη. Αλλά επίσης και γιατί όχι, η μετάβαση επιτέλους στην νέα ψηφιακή εποχή. Η προβολή και προώθηση των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών, προϊόντα με σφραγίδα του ΤΥΡΝΑΒΟΥ. Η γεωργική και κτηνοτροφική οικονομία μαζί με τον τουρισμό είναι οι μόνες “βιομηχανίες” που μπορούμε να στηριχθούμε ως τόπος και ως κράτος, μέχρι να ορθοποδήσει η οικονομία μας και πάλι. Από την στιγμή που και οι 3 πυλώνες της οικονομίας μας πλήττονται και υπονομεύονται από μεγάλα συμφέροντα, πρέπει μόνοι μας να δημιουργήσουμε τα “κανάλια” αυτά με τα οποια θα προωθήσουμε τα μοναδικά σε ποιότητα και ποικιλίες προϊόντα όπως είναι το τσίπουρο, το κρασί, τα αχλάδια, τα ροδάκινα, την φέτα κλπ. με την σφραγίδα του Τυρνάβου. Όπως επίσης τον αγροτουρισμό και φυσικά το μοναδικό καρναβάλι μας.

δαμασι

δαμασι

Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια είναι το τρίπτυχο που γαλουχήθηκε η ελληνική οικογένεια και εννοειται ότι δεν πρέπει να πάψει να αποτελεί την βάση της καθημερινής μας ζωής. Με αυτές τις αξίες μεγάλωσα εγώ και αυτες μετέφερα και στα παιδιά μου, τα οποία πιστεύω ότι τώρα είναι έτοιμα να συνεχίσουν και να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και την δική τους επαγγελματική πορεία. Πάντα θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

δαμασι

 

Η επιμονή μου και το πείσμα μου, είναι τα χαρακτηριστικά μου, τα οποία πιστεύω ότι θα χρησιμοποιήσω σωστά για να βοηθήσω τον τόπο μου. Όσο αφοσιώθηκα όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένειά μου και κατάφερα να επιβιώσω, με την ίδια αφοσίωση και πάθος θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον τόπο που μεγάλωσα. Θέλω να ζήσουμε στον τόπο μας εμείς και τα παιδιά μας, με καλύτερη ποιότητα ζωής και να έχουμε το χαμόγελο στα χείλη μας. Ο κ. Ροντούλης είναι ο άνθρωπος που πιστεύω ότι με την μόρφωση του, τις ιδέες του αλλά και την εμπειρία του στα κοινωνικά δρώμενα θα μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά του για ένα Τύρναβο πρωτοπόρο, σύγχρονο και “βάζοντάς” τον στη θέση που του αξίζει. Πιστεύω ότι με την υποστήριξή σας θα μπορέσω να βοηθήσω τον τόπο μας για την επόμενη μέρα που ξημερώνει.

ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

δαμασι

 

δαμασι

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest