Κάλεσμα κτηνοτρόφων…

τυρναβος

Την πόλη του Τυρνάβου επισκέφτηκε ο Γνωστός Αγροτοκτηνοτρόφος κ. Μιχάλης Τζιότζιος πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας και μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων για να στηρίξει την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο της Δράσης Πολιτών κ. Καλπαχίδη Μαρία συνεργάτιδά του επί 15 συναπτά έτη και να της ευχηθεί για την εκλογή της στις παρούσες Δημοτικές εκλογές.

Η Καλπαχίδη Μαρία όπως δηλώνει ο κ.Μιχάλης Τζιότζιος, υπηρέτησε από την θέση της γραμματέως την Ομοσπονδία συμμετέχοντας σε επιστημονικές ημερίδες, σε υπουργικά συμβούλια υψίστης σημασίας για το μέλλον του κτηνοτροφικού κλάδου, ενημερώνοντας και εξυπηρετώντας όλους τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνεργαζόμενη με όλους τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες όπου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ξεχωρίζοντας πάντα για το ήθος την αξιοπρέπεια αλλά και την επικοινωνιακή της χαρισματικότατα.

Οφείλω ως Πρόεδρος που διετέλεσα τόσα χρόνια αλλά και ως άνθρωπος να αναγνωρίσω την προσφορά της Μαρίας σε μια σειρά αγώνων που δώσαμε μαζί και κάποια άλλη στιγμή θα αναφερθώ πιο αναλυτικά σε γεγονότα και δράσεις που ο κόσμος του κλάδου μας τουλάχιστον θα πρέπει να γνωρίζει.

Καλώ όλους τους κτηνοτρόφους του Δήμου Τυρνάβου να τιμήσουν την προσφορά της με την ψήφο τους Τέλος συγχαίρω τον κ. Στέλιο Ροντούλη για την επιλογή του όσον αφορά την υποψηφιότητα της και εύχομαι καλή επιτυχία στην Μαρία των κτηνοτρόφων και στον Συνδυασμό της Δράσης Πολιτών.

τυρναβος

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google


Pin It on Pinterest