Υπογράφηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση των φωτιστικών και λαμπτήρων

Υπογράφηκε από τον δήμαρχο Τυρνάβου κ Παναγιώτη Σαρχώση και την εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α.Ε. η Προγραμματική Σύμβαση ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών και λαμπτήρων οδοφωτισμού και κοινοχρήστων χώρων στο σύνολο του δήμου και θα γίνει μέσου διεθνούς διαγωνισμού, ενώ το έργο θα ολοκληρωθεί στους επόμενους δέκα μήνες. Τα φωτιστικά και οι λαμπτήρες που θα αντικατασταθούν είναι 5299 και θα αποφέρει οικονομικό όφελος για το δήμο μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της μελέτης 200.000 € ετησίως. Παράλληλα ο ανάδοχος του έργου είναι υποχρεωμένος για την συντήρηση του δικτύου και την αντικατάσταση των λαμπτήρων που θα καίγονται για 12 χρόνια.

Μετά την υπογραφή ο δήμαρχος κ Σαρχώσης Παναγιώτης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευτυχής για την ολοκλήρωση ακόμα ενός στόχου του ενεργειακού προγράμματος του δήμου, που μαζί με την χρήση φυσικού αερίου στα δημοτικά κτήρια και την ενεργειακή αναβάθμιση δημοτικών κτηρίων, θα επιφέρουν θεαματικά οικονομικά αποτελέσματα στο κόστος της ενεργειακής δαπάνης του δήμου, έτσι ώστε χρήματα που σήμερα πληρώνουμε στη ΔΕΗ και το πετρέλαιο να διοχετεύονται στην κοινωνική πολιτική, στην αντιμετώπιση προβλημάτων της καθημερινότητας και στις πολιτιστικές δράσεις του δήμου.

ΕΓΝΑΤΙΑ - Υπογράφηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση των φωτιστικών και λαμπτήρων

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 12335 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*