Ροντούλης από Αμπελώνα: “Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο “

Ροντούλης από Αμπελώνα: “Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο “

Απευθυνόμενος σε ένα ενθουσιώδες πυκνό ακροατήριο, ο υπ. Δήμαρχος της Δράσης Πολιτών, κ. Στέλιος Ροντούλης , τόνισε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στον Αμπελώνα την ανάγκη οργάνωσης μιας ανθρωποκεντρικής δημοτικής αρχής, που θα είναι ο αρωγός και το στήριγμα όλων ανεξαρτήτως των δημοτών, χωρίς κοντόφθαλμες κομματικές διακρίσεις και διαιρέσεις.

Έτσι , ο κ. Ροντούλης απευθύνθηκε στους αγρότες , ζητώντας την εμπιστοσύνη τους, καθώς θα δουν την καθημερινότητά τους να αλλάζει με το Αγροτικό Δημοπρατήριο , το Δίκτυο Αγρομετεωρολογικών Σταθμών , την προσεγμένη Αγροτική Οδοποιία και την Δημοτική Αγροδιατροφική Σύμπραξη που , επιτέλους , θα δώσει ένα brand name στα τοπικά προϊόντα.

1 7 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "

Ειδικότερα , μάλιστα , ο κ. Ροντούλης ζήτησε την εμπιστοσύνη των κτηνοτρόφων, γιατί θα δουν πλάι τους μια δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται για την προστασία της Φέτας , για τον εμπλουτισμό των βοσκήσιμων εκτάσεων του Δήμου και για την προώθηση των δικαίων αιτημάτων τους.

2 5 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "

Στη συνέχεια, ο υπ. Δήμαρχος ζήτησε την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών – καταστηματαρχών του Αμπελώνα , τονίζοντας ότι βασικός στόχος της νέας δημοτικής αρχής θα είναι η κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή, μέσω της αναμόρφωσης της Γιορτής Κρασιού, του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, του Θρησκευτικού και Γαστρονομικού Τουρισμού και κυρίως μέσω της μετατροπής του Αμπελώνα σε “πόλη-καταφύγιο της Οικογένειας “.

3 5 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "

Με την ίδια ανθρωποκεντρική λογική, ο κ. Ροντούλης ζήτησε την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των πολυμελών οικογενειών , καθώς θα έχουν δίπλα τους μια δημοτική αρχή που θα σέβεται τη μητρότητα και θα αγωνίζεται με κίνητρα για την πληθυσμιακή τοπική ανάκαμψη .

4 5 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "

Στο ίδιο πνεύμα , ο κ. Ροντούλης ζήτησε την εμπιστοσύνη των ευάλωτων και ασθενέστερων οικονομικά κοινωνικών ομάδων , καθώς η νέα δημοτική αρχή θα οργανώσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα τοπικής αλληλεγγύης, με λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου, Ιατρείου Αλληλεγγύης με εθελοντές γιατρούς, Κοινωνικού Φαρμακείου και μιας Τράπεζας Σίτισης και Ρουχισμού.

5 5 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "

Ακολούθως , ο υπ. Δήμαρχος ζήτησε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας , καθώς η μέριμνα της νέας δημοτικής αρχής απέναντί τους θα αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη , με την εύρυθμη λειτουργία των ΚΑΠΗ , τη φροντίδα για την υγεία τους και το ειδικό Πρόγραμμα Θερινών διακοπών.

6 3 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "

Τέλος, ο κ. Ροντούλης ζήτησε την εμπιστοσύνη της Νεολαίας , καθώς όλη η δράση της νέας δημοτικής αρχής θα ξεδιπλώνεται γύρω από τον στόχο παραμονής των νέων ανθρώπων στις πατρικές τους εστίες και ανεύρεσης εργασίας στον τόπο τους. Εξάλλου , η λειτουργία του Δημοτικού Κέντρου Νεότητας θα προσφέρει στους νέους πολλαπλές εναλλακτικές επιλογές ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης.

7 3 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "

8 3 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "

Ακολουθήστε τα Τυρναβίτικα Νέα  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

30712123 10215640817554664 584629350603685888 n 1 - Ροντούλης από Αμπελώνα: "Δημιουργούμε μια Ανθρωποκεντρική δημοτική αρχή και έναν Ανοιχτό σε όλους Δήμο "
Αμπελώνας